Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 790 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Nokia 6100 problem 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Nokia 6100 problem"   

woytheck
 Wysłana - 8 lipiec 2005 13:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Otozpodłączyłem sobie dzisiaj nokie do kompa kablem pod com-a. Nagrałem pare gierek i dzwiekow i wyszedłem z oxygena standardowo jak zawsze. Biore telefon (mam ustawione na wyswietlacu ze po prawej stronie na dole mam "IDŹ DO") i gdy wciskam ten przycisk telefon sie niby wyłącza - ale gdzy nacisne cos innego to znow sie pojawia wszystko tylko ze "karta sim nie gotowa". Gdy wchodzeprzez menu do"idź do" robi sie to samo. Ale juz gdzy np pise sms-a i w tym miejscu mam "usuń" działa normalnie. Co to moze byc - siadło cos w oprogramowaniu? Program oryginalny - pełna wersja- kabelek z allegro - telefon jeszcze na gwarancji. Uznaja mi to? czy samo sie naprawi...hehe Przywrocenie ustawien fabrycznych nie pomogło. Apropos - jakbym niosł na gwarancje to mam im mowic ze t po kablu? czy siedziec cicho? :D Dzieki za pomoc.

woytheck
 Wysłana - 8 lipiec 2005 18:34       [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki wszystkim za setki odpowiedzi:D:D:D Zaniosłemdo fona serwisu.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nokia 6100 problem

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL