| Autor |
"Nokia 6600 & Bluetooth - i co dalej ??" |
|
|
DeeJaaVuu
|
|
Wysłana - 5 kwiecień 2005 16:04 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam nokie 6600 dzisiaj dostalem bluetooth i.. ściągnołem kilka aplikacji i gier.. przesłałem na telefon.... następuje instalacja na karte pamięci... i teraz pytanie gdzie jest ta gra :D, bo w katalogu gry jej nie znajduje, a tam gdzie menadżer jest to gra ma opcje do ściągnięcia i pokazania szczegółów .... a chciałbym tę gre jakos uruchomić
Zmieniony przez - DeeJaaVuu w dniu 2005-04-05 16:06:07
| |
|
 |
|
|
|
Robakd
|
|
Jak instalujesz grę to ona nie pojawia się ona od razu w katalogu z grami. Zjedź na sam duł menu i tam powinna być ta gra, potem możesz przenieś ją do katalogu z grami. |
 |
|
|
|
DeeJaaVuu
|
|
A może wiesz jak sie nazywa program dzięki któremu telefon moze robić jako pilot ?? albo masz ten i inne ciekawe programiki  |
 |
|
|
|
Robakd
|
|
|
|
|
DeeJaaVuu
|
|
oki dzieki..akurat ten program mialem...ale jakos nie moge dojsc jak z niego korzystac,no chyba ze wlasciwie nie dziala.... szukam tez progra,u do robienia zdjec w 1.3mln pixeli |
 |
|
|
|
Robakd
|
|
Nie pamiętam jak ten program się nazywa, ale nie ma sensu go nawet szukać. Program ten jest bezużyteczny, chyba że masz statyw. Robiąc nim zdjęcie musisz trzymać telefon bez najmniejszych ruchów, bo zdjęcie nie wyjdzie. Program ten działa na zasadzie, że robi 4 zdjęcia po kolei a potem z nich składa zdjęcia.
Efekty są bardzo marne, więc nie polecam.
|
 |
|