| Autor |
"Nokia 6610i" |
|
|
rutek87
|
|
Wysłana - 2 wrzesień 2005 13:57 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam pytanie czy ten do tego telefoniku znajduje sie w necie dużo dzwonków itd itp aby się nim pobawić.. bo mam brac jakiś telefon i mówiono mi że ten jest bardzo funkcjonalny co o tym sądzicie??
| |
|
 |
|
|
|
Arnold_S.
|
|
Jeśli "funkcjonalność" to dla Ciebie dzwonki, to ja wymiękam...
W internecie znajdziesz dużo dzwonków do komórek(nie muszą być "specjalnie do Nokii").
Profesjonalne forum to: [http://www.elektroda.pl] |
 |
|
|
|
rutek87
|
|
Jezuuuu.. ludzie sami piszecie aby się o ******ły nie pytać...a sami czasami gadacie bzdury!! napisałem funkcjonalnośc ale jest też napisane tam dzwonki itd tp .. notatnik, radio, i inne bajery. :) tyle. dzwonki tak mi na myśl przyszły.... |
 |
|
|
|
Arnold_S.
|
|
|
|
|
rutek87
|
|
o mamo!! nie jestem dzwonkami podjarany bo nie wiem nic o tym tele a jakbym chcial dzwonki to siemens cx65 ma zajefajne... Miałem już parę fonów więc dzwonki to kupa.... ja nie kręce napisane jest dzwonki itd itp... chodzi mi o jakiś notatnik.. i przypominacz np urodzin bo tego to nigdy nie pamiętam.... Mam siemansa c60 z kablem ale jak moge miec cos lepszego to czemu nie.... |
 |
|
|
|
rutek87
|
|
Acha.. no bo tak napisałem dzwonki nie mówiąć NIELEGALNE GRY TAPETY PROGRAMY to też miałem na myśli.... bo nie chce wydawać 25 zł za gre na komórke... |
 |
|
|
|
kelius
|
|
|
|
|
rutek87
|
|
Czemu nędze... temat zszedła na inny tor... ja nie chce gier tylko chciałbym zasięgnąć Waszych informacji jaki najlepiej jest wziąść telefon. Moja mama bierze abonament 50zł w idei i za 6610i musze dopłacić 149 zł a może jest jakaś nokia lepsza ale ja nie wiem lub się nie znam.... |
 |
|
|
|
kelius
|
|
|
|
|
rutek87
|
|
Nie ale mi w sumie o bajerki nie chodzi chodzi mi o NOKIĘ ponieważ myślę że ona jest najporządniejsza.. nie psuje się i sama nokia ma renomę. A tak się pytam czy ta 6610i. No na 100% NOkia ale niech i będzie ta 6610i.. myślę że nie jest taka zła.. :) |
 |
|
|
|
erminho
|
|
Nokia, hmm...najpozadniejsza, ale niekoniecznie najlepsza 6610i jest dobrym telefonem, ale z pewnoscia nierewelacyjnym. Nie kupuj 6610i tylko, dlatego ze to jest NOKIA. Ta Nokia kosztuje okolo 400zl, a za taka kase kupilbys cos lepszego Chociazby Sony Ericssona t630, bardzo dobry telefon i cena porownywalna do nokii...tylko to nie NOKIA Do tej kwoty polecam rowniez Samsunga x450. Zastanow sie nad tym i radze Ci nie brac telefonu tylko, dlatego, ze to NOKIA, chociaz tez sadze, ze Nokia jest najlepsza marka produkujaca telefony, ale niektore modele sa po prostu lepsze od 6610i i nie sa wcale drozsze  |
Specjalista -
 |
|