Jutro mam możliwośc kupienia tego telefonu. W ofercie PLUS GSM jak zawsze nie ma nic ciekawego. Nie ma żadnych nowszych noki typu 7260 itp. Chociarz reklamują je w tv, na stronach PLUS GSM w salonach nie można ich dostac bo:
1) Jeszcze ich nie ma
2) Już ich nie ma !!
3) W moim abonamencie cena tekiego telefonu to prawie 1300 zł
W moim abonamencie z noki (interesuje mnie tylko nokia) za przystępną cene mam do wybory : 6230i, 6670 i wlaśnie 6822.
Aktualnie posiadam 6230 (bardzo dobry telefon) więc nie chce zmieniac telefonu na 6230i tylko dtalego, że ma inną klawiature, "i" na końcu nazwy czy robi lepsze zdjęcie (w ogóle mi nie zależy na apracie foto w telefonie)
6670 posiada moja siostra. Największe ciulstwo . Takie sama jak pare lat temu 7610. Oprócz dobrego apraratu ten telefon nie posiada nic szczególnego. Bateria trzyma bardzo kiepsko, a jak to bywa symbian ma dużo swoich wad. Nie chce tego telefonu bo jest dla mnie za duży
Więc pozostaje mi tylko nokia 6822. Na żadnej stronce nie znalazłem żadnego ciekawego info na temat tego telefonu. Nie zalezy mi na tym czy robi dobre zdjęcia czy nie, ale na tym jak długo trzyma bateria, czy nie ma problemów z tą otwieraną klapką i pisaniem sms-ów, i czy jest możliwosc zwiększania pamięci poprzez karty mmc i używania telefonu jako odtwarzacz mp3.
To wszystko, więc jeżeli ktoś ma/miał ten telefon prosze o info, uwagi etc.
nokia 6822 nie ma mp3 i nie ma slotu na karty mmc.
co do wysuwanej klawiaturki to jest ona spoko,ladnie chodzi, ale podobno slabo podswietla, jak masz do wyboru 6230i to bierz ja bez wahania, bo to najlepszy telefon z tych trzech co podales, nie tylo dlatego, ze ma lepszy aparat, bo na tym Ci nie zalezy, ale ma slot na karty mmc, mp3 i ladniejszy wyswietlacz.
6101 mi się podoba, tylko w salonach cięzko dostac. Allegro i inne aukcje odpadają, więc jak znajde coś ciekawego w salonie to nieomieszkam
Pozatym nie gustuje w używanych fonach, lubie nowe, jeszcze w pudełku