Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 776 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Nokia 7210 !! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Nokia 7210 !!"   

ragazza
 Wysłana - 21 maj 2003 18:32        | zgłoś naruszenie regulaminu

Luziskaa mam pytankoo czy ktos z was ma NOKIA 7210 bo ja taka zamierzam kupic ale nie wiem czy warrtoo mnie interesuje bardziej MMS (kolorowy wyswietlacz) ale bym chciala kupic 3650 ale ciekawa jestem jaka cena bedzie
pozdrooo
a czy wogole podoba wam nokia 7210 ??
a i jeszcze jedno jestem kobitka i to po raz pierwszy tutaj

blo
 Wysłana - 21 maj 2003 20:54      [zgłoszenie naruszenia]

Czesc kobitko.
Ja bym sobie 7210 nie kupowal ale dla kobiety to jak najbardziej. Nie wiem tylko czy zdajesz sobie sprawe ze 6610 7210 6100 to sa w 95% te same telefony. Jesli masz troche kaski to proponuje 7250. Odradzam stanowczo 3650 bo wg mnie to telefon dla dzieci. Co prawda sporo jeszcze kosztuje ale nie zmienia faktu ze jest dziecinny. To tylko moje subiektywne zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac.

ragazza
 Wysłana - 21 maj 2003 23:04      [zgłoszenie naruszenia]

blo dzieki za rade lubie jak ktos mowi czy mam kupic czy nie warto a mam dla was pytankoo wymienie Nokie 3650 5100 7210 czy 7250 albo jaka komorke mi proponujecie i to musi byc ciekawa obudowa oraz MMS pozdrooo czekaam

PS>blo moze masz troche racje ze 3650 jest troche dziecinna alee ma wszystkie funkcje i do tego piekna obudowa

KOBE22
 Wysłana - 21 maj 2003 23:08       [zgłoszenie naruszenia]

Zdecydowanie 7250 , fajny bardzo stylowy telefon , ktory robi zdjecia na tym samym poziomie co 7650 i ma zdecydowanie lepsza baterie oraz bardziej praktyczna dla kobiety obudowe.W tej chwili jest to jeden z niewielu telefonow Nokii ktory chcialbym miec.Jesli masz pieniadze to bierz smialo.

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nokia 7210 !!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL