| Autor |
"Nokia 7650" |
|
|
jakryc
|
|
Wysłana - 10 czerwiec 2003 20:27 | zgłoś naruszenie regulaminu

co wiecie o tym telefonie?
mam okazje wziąć telefon na firmę, więc rozważam ten...
co myślicie?
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
| |
|
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Przez pewien czas go uzywalem , mam mieszane uczucia , z jednej strony bardzo ciekawy system oraz dobra kamera, z drugiej natomiast bardzo slaby tryb oszczedzania baterii i samo ogniwo. Jezeli zalezy Ci na aparcie , ktorym masz wykonywac wiele rozmow to mozesz go sobie odpuscic.Trzeba ladowac codziennie. W sumie innych wad nie zauwazylem. Generalnie w mojej ocenie 8/10
członek-mafia.suple.hardcor.pl
|
Specjalista -
 |
|
|
|
jakryc
|
|
dzięki.
czyli bat. tylko na jeden dzień?
a co byś mi innego proponował?
SI VIS PACEM, PARA BELLUM... |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Jest sporo fajnych tel. jesli chodzi o mnie to bardzo przekonuje mnie 6610 , znakomita jest rowniez 7250.Mimo ze ma kamere i color lcd-trzyma calkiem dlugo.Moja ocena jest subiektywna , poniewaz kieruje sie zwykle wlasnie czasem czuwania i szybkim menu. takie rzecy jak kamera schodza na drugi plan. Popytaj sie w jakiej cenie moglbys dostac te aparaty to napisze Ci czy cena jest dobra.
|
Specjalista -
 |
|
|
|
Nako
|
|
dziwie sie osądom 76-tki. Co do slabej baterii- rzeczywiscie tak bylo, ale tylko w sofcie 3.16 i starszych. Poza tym lepiej wylaczac bth kiedy sie go nie uzywa. Obecnie telefon jest naprawde w korzystnej promocji- sam chetniebym go wzial. Jest to drugi poo 9210 telefon z systemem SYMBIAN. decydujecie sami- obecny soft (4.46) wydaje sie byc stabilny. |
 |
|
|
|
jakryc
|
|
a co to system "SYMBIAN" ?
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Nako wydaje mi sie ze wersja softu nie ma az tak duzego wplywu na czas czuwania,nawet jesli byloby to 20 % dluzej to i tak wyglada to marnie. Oczywiscie inaczej jest ze stabilnoscia pracy. Musze w tej ktora uzywalem sprawdzic ktora to wersja , generalnie pracowala bardzo stabilnie, ale z bateria bylo i tak kiepsko nawet gdy zakladalem do niej nowe fabrycznie ogniwa.
Jakryc- Symbian to system operacyjny w jakim pracuje ten tel.
|
Specjalista -
 |
|
|
|
Nako
|
|
Uwierz mi Kobe, ze po zmianie softu z 36 godzin czas czuwania zwiekszal sie do ok trzech dni (oczywiscie przy rozsadnym uzytkowaniu). Baterie BLB-2 na poczatku produkcji mialy 650 mAh - obecnie ok. 820. |
 |
|
|
|
jakryc
|
|
a tak normalnie to ile trzyma?
jakie sa zalety a jakie wady tego telefonu?
wiadomo: chciałbym jak najlepszy, najnowszy telefon za najkotrzystniejszą cenę
 |
|
|
|
xero
|
|
|
|
|