Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 998 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Organizacyjne
Nowy dział "Hardware" 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Nowy dział "Hardware""   

Bubel 2
 Wysłana - 3 luty 2004 07:14        | zgłoś naruszenie regulaminu

Chciałbum zaproponować założenie nowego dziłu"Hareware" lub "Sprzęt" było by tam omawiany sprzęt czy jest dobry czy jes zły jakiś sprzęt, żeby na nim można było się poradzićczy dany sprzęt który mamy zamiar kupićczy jest dobry

Rocky B.
 Wysłana - 3 luty 2004 10:20      [zgłoszenie naruszenia]

Hmm a o jaki ci konkretnie chodzi sprzet, bo jak komputerowy to zapraszam na komputerowe forum dyskusyjne. A jesli o inny elektroniczny to mysle ze tego typu posty sa w odpowiednich dzialach typu audio czy radio. Zobaczymy co powiedza inni.

The World Is Yours

Poxter
 Wysłana - 3 luty 2004 12:07      [zgłoszenie naruszenia]

taki dział istnieje na KFD [komputery.katalogi.pl/forum.asp?forum_id=1&forum_title=Hardware] nie widze sensu tworzyc nowego dzialu tutaj, a jeśli chodzi o inne sprzęty to i tak jak wspomniano powyżej są tego typu posty w odpowiednich do sprzętu działu.

Jestem na nie

Pozdrówka

Bubel 2
 Wysłana - 3 luty 2004 14:44      [zgłoszenie naruszenia]

chodzi mi osprzęt elektroniczny
a pozattym nie umieścił bym w działe radio alebo audio jak jest dobra lutownica albo voltomierz

aD1
 Wysłana - 4 luty 2004 19:43      [zgłoszenie naruszenia]

Jakos nie widzi mi sie ten pomysl - poprostu jest malo postow na ten temat, a jak cos to sa juz do tego odpowiednie dzialy, jesli ktos bedzie znal odpowiedz, na pewno pomozne.
Za male zainteresowanie zeby tworzyc nowy dzial, w ktorym ktos raz na tydzien cos napisze.

To moje zdanie.

'I wish I was a radio song, the one that you turn off...'

Rocky B.
 Wysłana - 5 luty 2004 09:54      [zgłoszenie naruszenia]

ad1 ma racje - forum jeszcze sie nie rozwinelo na tyle zeby tworzyc tego typu dzialy

The World Is Yours

Rocky B.
 Wysłana - 1 marzec 2004 12:41       [zgłoszenie naruszenia]

Ale mozna by bylo zrobic takiego posta i podwiesic. Tylko w jakim dziale? Jak ktos ma jakies materialy to niech zapoda.

The World Is Yours

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nowy dział "Hardware"

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL