Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2944 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Śmietnik
PHILIPS FW630 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "PHILIPS FW630"   

kAjteq
 Wysłana - 3 czerwiec 2005 09:52       

Przeniesiona przez Rafacker z działu 'GIEŁDA'. | zgłoś naruszenie regulaminu

posiadam wieze philipsa FW630 i mam juz od dawna dwa male a jednak przerastajace mnie problemy.. po pierwsze .. pokretlo ktorym podglasniam/sciszam robi co chce.. tzn podczas sciszania albo sie podglasnia albo scisza i na odwrot .. chce podglosnic to sie w****iam ze mi schodzi do minimum :) mysle ze to potencjometr czy to tam takiego ale nie wiem jak sie do tego dobrac.. nie wiem jak sciagnac caly przedni panel ..
po drugie.. od bardzo dawna paski klinowe sa ponaciagane.. podczas puszczania kasety z deck 1 lub deck 2 da sie uslyszec jak raz wolniej raz szybciej idzie muzyka.. poza tym nie zawsze chce puszczac kasety.. daje PLAY a on uruchamia i od razu wszystko stopuje (nie zawsze ale czesto).. czasem jak juz kaseta sie przewinie to nie chce sie wylaczyc to przewijanie .. autostop cos nie chodzi..

wieza kupiona chyba w 96 lub 97 roku.. ma juz troche.. ale jak sie ponaprawia wszystko i wsadzi nowe paski to bedzie OK..

aaa.. wlasnie.. paski klinowe.. jak je wymienic?? jak sciagnac i zalozyc nowe ?? bo jak zdjalem obudowe to zeby nie bylo tak latwo producenci postarali sie o to by wszystko tak skomplikowac ze jedynym ratunkiem moze byc serwis !! pomozcie cus jak dacie rade.. pozdro..

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PHILIPS FW630

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL