Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1261 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
POMOCY !! DVD a TV 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "POMOCY !! DVD a TV"   

Artoor90
 Wysłana - 6 marzec 2006 19:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam !!
mam mały problem poniewąz chce sobie kupić odtwarzacz divx medion i mam taki problem ze jestem kompletnie ciemny w tych sprawach i tu moje pytanie czy wystarczy kabel euro obustronny do prawidłowego działania telewizora z dvd.Mój telewizor juz ma pare latmowa o AIWA text C1400 i posiada 1 gniazdo AV :-/ chyba chodzi mi oto szerokie i z przodu posiada trzy gniazda czarne na słuchawki białe i żólte ktore nie wiem do czego służa prosze o pomoc odpowiedzcie czy te dwa gniazda odgrywaja wazna role i czy wystarczy mi podlaczyc dvd do zasilania i do gniazda AV zeby prawilowo działał.
Za kazda pomoc z gory dzieki !

Preskaler
 Wysłana - 7 marzec 2006 15:34       [zgłoszenie naruszenia]

Nic nie napisałeś o współpracy TV z innymi urządzeniami (ewentualnie) takimi jak magnetowid, tuner satelitarny itp. jeśli Twój OTV ma jedno gniazdo z tyłu "skart" (takie szerokie z 20-toma stykami) to ten kabel "Euro" wystarczy, jęśli to gniazdo jest już zajęte to możesz podłączyć z przodu ale kabej musi być inny ("euro" - "chinch"). Zwykle takie kable mają 4 wtyki "chinch" bo na jednej parze jest wejście a na drugiej wyjście. To nic nie przeszkadza bo podłączysz te, które są wyjściowe a dwa pozostałe będą wolne.

Preskaler

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

POMOCY !! DVD a TV

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL