Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2888 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Okablowanie
Podlaczenie Wylacznika Schodowego 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Podlaczenie Wylacznika Schodowego"   

stechu
 Wysłana - 6 październik 2009 20:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, mam maly problem, a mianowicie nie wiem jak podlaczyc wylacznik schodowy w moim domu tak abym przy drzwiach wejsciowych moglbym zapalic swiatlo a w pokoju dalej mogl zgasic jakies schematy male objasnienia mile widziane pozdrawiam

stw

zbysiu13
 Wysłana - 6 październik 2009 23:44      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.google.pl/search?q=wy%C5%82%C4%85cznik+schodowy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a]

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

stechu
 Wysłana - 7 październik 2009 19:23      [zgłoszenie naruszenia]

to nie jest odpowiedz na moje pytanie wchodzac i wpisujac wylacznik schodowy w google doszukuje sie czegos co nie zadowala moje zapytanie
jesli nie potrafisz czegos powiedziec a wypisywac mi adres w google to nie pisz wogole

stw

zbysiu13
 Wysłana - 7 październik 2009 20:00      [zgłoszenie naruszenia]

Potrafię, ale nie mam zamiaru wałkować tematu, który był tysiące razy wałkowany w internecie i wystarczy poszukać.
Ludzie, trzymajcie mnie... Człowiek stara się, poświęca czas a tu taki obrażalski ...
No dobra, napiszę jak dla kogoś głupiego: Jako pierwszy wyświetlił Ci się zapewne w google link do tematu z marca i kwietnia 2004 roku na tym forum. Preskaler i krzysiek60 umieścili tam rysunki instalacji schodowej,..Co jeszcze potrzebujesz do szczęścia??? Tylko konkretnie i bez podtekstów.

Zmieniony przez - zbysiu13 w dniu 2009-10-07 20:00:35

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

alko50
 Wysłana - 4 luty 2010 17:10       [zgłoszenie naruszenia]

Pytanie tylko czy to instalacja schodowa już była czy chcesz przerobić.Bo jak przerobić o potrzebujesz jeszcze przewodu trzy żyłowego na korenspondencje między włącznikami.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Podlaczenie Wylacznika Schodowego

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL