Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 4247 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Różne
Podswietlana klawiatura 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Podswietlana klawiatura"   

papol
 Wysłana - 9 czerwiec 2003 18:25        | zgłoś naruszenie regulaminu

Podswitlal ktos z was klawke???/ potrzebuje fotek jak to wyglada wewnatrz

Ss
 Wysłana - 27 czerwiec 2003 22:33      [zgłoszenie naruszenia]

Jest taka polska strona odnośnie przerabiania komputerów, myszek, klawiatur i czegośtam jeszcze. Zapomniałem adresu, ale wiem że jest. Klawiaturę ddziadowsko się podświetla, można tam jakoś lampkę upchnąć albo 4 diodki niebieskie po bokach walnąć. W każdym razie wiem że był tam taki artykuł o klawiaturze i fotki też były. Jakoś musisz to sobie znaleźć.

Informacja to nie rozkaz. Zatwierdź lub zignoruj.

Volvox
 Wysłana - 8 luty 2004 02:21      [zgłoszenie naruszenia]

Ta strona to:
[www.dzikie.net]
zobacz do Galerii. jeden z pierwszych (czyli jest na koncu)

Bubel 2
 Wysłana - 11 luty 2004 07:45      [zgłoszenie naruszenia]

fajnie to wygląda tamte komputery tylko zastanawiam się jakich użyto diod że to tak fajnie wygląda chyba LED ja na k. graficznej zmieniłem sobie wentylator na większy wcześniej był taki mały jak w k. graficznych a teraz mam taki jakie są w zasilaczach fajnie to wygląda może by mi się udało to wam pokazać

Volvox
 Wysłana - 11 luty 2004 11:26      [zgłoszenie naruszenia]

Jakim cudem taki bydlak sie zmiescil na karcie?

Bubel 2
 Wysłana - 11 luty 2004 13:57      [zgłoszenie naruszenia]

zajmuje puł k. graficznej on nie tylko chłodzi chip ale i pamięci

fad
 Wysłana - 2 marzec 2004 00:39      [zgłoszenie naruszenia]

Ja podswietlilem wsadzilem 8 diodek czerwony i podlaczylem je tak ze swieca non-stop nawet jak wylacze kompa (ATX) jest cool szczegolnie jak w nocy sie gra i mozna sie troche wczoc w nfsa under...!! HEHehe polecam fajnna sprawa i jeszcze jak by sobie podmienic te diody do NumLocka itp ale tego mi sie nie chcialo.

Bubel 2
 Wysłana - 2 marzec 2004 06:40      [zgłoszenie naruszenia]

mogę zrobić zdjęcie mojej k.Graficznej ale nia mam jak jej zeskanować ale jak jużbędę mógł to wam prześlę Ja jeszcze mam pomysł zmienienia tych diod w klawiaturze i zastąpić nimi taki błękitne (podobne jak na obrazku, tylko nie wiem jak to jest dioda, może ty wiesz?)

fad
 Wysłana - 2 marzec 2004 16:50      [zgłoszenie naruszenia]

taka super jasna 3mm, one sa troche drozsze ok 3-5 zl. Ale nie wiem czyu to cie nie bedzie razic w nocy, bo to troche daje

Zmieniony przez - fad w dniu 2004-03-02 16:50:38

Sebek PL
 Wysłana - 22 maj 2004 12:35      [zgłoszenie naruszenia]

ej montując diodki w klawie podłącza się to wszystko do czego ? gdzie poprzylutowywać diody ? do jakiego źródła ?

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-:-|Sebek:-|-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

fad
 Wysłana - 22 maj 2004 13:00      [zgłoszenie naruszenia]

na tym ukladziku scalonym w klai9waturze co sa diody polaczone, tam masz luty pod rzad ok 4-5 kabli juz nie pamietam, szukasz albo miernikiem jak masz ktory to jest zrodlo, albo patrzysz po scieszkach jak ida do kondensatyora to jest zrodlo i jak do - to znacyz ze to jest - a drugi to +

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Podswietlana klawiatura

Strony: 1 2 3 4

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL