Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1372 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Pomocy :) / SAGEM myx6-2 / Problem z przesyłaniem danych przez USB 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Pomocy :) / SAGEM myx6-2 / Problem z przesyłaniem danych przez USB"   

DJHoPeLeSS
 Wysłana - 1 marzec 2006 01:31        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam

Kupiłem sobie telefonik sagem myx6-2, kabelek usb i karte na mp3 512 mb. (karta działa ok) Wszystkie programy sterowniki normalnie sie zainstalowały. Problem polega na tym, że komórka część mp3ójek akceptuje a część nie da sie grać - wyskakuję błąd przy końcowej fazie synchronizacji pliku na telefonie. Zassałem z netu nowszą wersję programu Wellphone (dawanego na cd razem z telefonikiem)
Zerkałem na różne fora - było naprawde sporo podobnych problemów ale jeśli ktoś nie mógł czegoś przesyłać to np wszystkich plików a nie tylko niektórych. Nie zależy to na pewno od wielkości mp3. Katowałem infolinie sagem i support na ich stronie ale nic w sumie się nie dowiedziałem. Ktoś mówił mi, że zależeć to może od posiadania (lub nie) service pack 2 do windy xp. Byłem jednak u kumpla (ktory ma sp2)a u niego jeszcze inne błędy były :] Próbowałem urzywać innych programów do przesyłania plików kom-pc ale z żadnym skutkiem :/
Co mam z tym wszystkim robić bo morduję się kilka dni a bolki w Orange mowiły, że "oni mają też te telefoniki i wszystko bez problemu im chodzi" USB kupiłem w salonie Orange bo na allegro jakiś koleś chciał mnie przewalić a drugiemu zabrakło produktów więc wolałem kupić na miejscu ;)
Niżej podaje screeny co może ułatwić Wam ewentualną pomoc za którą z góry dziękuje :) (akurat jak chciałem złapać screena z errorem to się trzy mp3 wgrały jak na złość - ścierwo wredne :])
oto błąd:

[republika.pl/hopelesslair/bugsagem.JPG]

Jeśli ktoś pomoże mi w 100% zażegnać ten błąd jestem skłonny bić pokłony i wysłać 2 CD z muzyką dance wydane w Estonii ostatniego lata (w tym jedna z moim remixem ;)) To tak w ramach rekompensaty za SKUTECZNĄ pomoc :]

Koza89
 Wysłana - 31 sierpień 2006 11:55       [zgłoszenie naruszenia]

no własnie ja tez mam takie sam probelm..
prosze o pomoc was jestem bez radny nie wiem co robic energy na komórce nie chce działac...
z komórki na kompa to moge zrzucic a na odwrót to ni huuja nie chce sie ja ******le co mam robic?? program mam ten sam.. kabel kupiłem na allegro lae tochyba nie ma nic do rzeczy ****a!!!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Pomocy :) / SAGEM myx6-2 / Problem z przesyłaniem danych przez USB

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL