| Autor |
"Poszukuje pilota do 7650" |
|
|
mrELO
|
|
Wysłana - 4 sierpień 2004 08:10 | zgłoś naruszenie regulaminu
jak w temacie
Czy dosponuje ktos stabilnym i na 100% dzialajacym programem irRemote na symbiana?? chodzi mi o 7650
Dzieki za pomoc
| |
|
 |
|
|
|
aD1
|
|
[komforum.civ.com.pl/forum/download.php?id=13] ,ale nie jestem na 100% przekonany co do tej wersji, bo sam jej nie testowalem, ale jak cos to bedziemy szukac takiej ktora dziala :)
|
|
|
mrELO
|
|
hehe nic z tego ten pilot rowniez nie dziala
kolega ma rowniez nokie 7650 i ma tam pilocika i mu swietnie dziala lecz kupil go na ****** i juz mial wgranego
wiec nadal prosze o poszukiwania
Dziekuje za pomoc |
 |
|
|
|
aD1
|
|
Hm, wiesz ja kiedys mialem IRremote tylko za cholere nie wiem ktora to wersja byla, no coz jak bede mial jeszcze jakas to zarzuce :}
|
|
|
aD1
|
|
- [http://www.mobile2day.de/platform_psion/] software/advsearch.html?s_option=2&s_platt=a&s_lizenz=alle&s_sprache=alle&querystr=IRremote&
Bez spacji przed software, bo cos nie chcialo wyslac :)
|
|
|
mrELO
|
|
hehe i znow nic z tego !! Pilot nadal nie dziala |
 |
|
|
|
aD1
|
|
Tzn co Ci nie dziala? Nie idze tego zainstalowac, czy jak?
|
|
|
mrELO
|
|
Teraz napisze co sie dzieje nie tak
Mianowicie : Instaluje pilota w telefonie , potem wpisuje kod zeby zarejestrowac i pokazuje mi ze wersja wygasla i zeby pobrac nowa. Olewam to i probuje uruchimic pilota. Pilot sie uruchamia ale nie reaguje na zaden telewizor i po kilku probach pokazuje mi komunikat ze uzywam wersje demo i zeby zrestartowac pilota wiec robie tak jak on chce i nadal nic , znowu kilka prob i znowu restart
Wiec ma ktos moze sprawdzona wersje pilota bo kazda jaka sciagam jest tak samo !! a probowalem juz z 3 wersje |
 |
|