Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 752 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Problem 3310 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem 3310"   

enwu
 Wysłana - 2 styczeń 2004 07:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Nokia 3310

Opcja
Przekaz
Wybierz
po wybraniu Przekazuj kiedy zajete ..
Wybierz
Uaktywnij
ok
Poczta glosowa
ok

"NAJPIERW PODAJ NR POCZTY GLOSOWEJ"

I wlasnie .. Kiedy sprawdzalem jaki jest "podpiety" numer poczty glosowej czy *501 - mam Idea - to pokazalo mi sie okno a w nim rzad kwadracikow po pierwszym wejsciu Skasowalem to wpisalem *501 i to chyba byl blad .. bo potem pokazalo sie drugie okienko gdzie tez cos trzeba bylo wpisac ale juz nie probowalem i wyszedlem ... Ustawien fabrycznych nie jestem w stanie przywrocic bo nie mam PIN .. - kupilem sprzet na Allegro -
Poczta glosowa wybierana z klawiatury dziala ..

Jak wpisac numer poczty glosowej .. ?? W jakiej opcji ustawien .. ??
Nie za bardzo moge to ustalic ... :( ...

Druga sprawa:
W momencie kiedy probuje nawiazac polaczenie z jakimkolwiek numerem otrzymuje komunikat glosowy " Przepraszamy ale usluga z ktorej chcecie Panstwo skorzystac nie jest dostepna dla tego numeru " (karta ma impulsy ) Dzwonilem pod *22 gdzie otrzymalem wiadomosc ze moja karta POP jest w calkowitym porzadku i jesli jest to jakis blad to wynika on ze stanu tecznicznego aparatu. Stwierdzenie ze tak jest wymusza koniecznosc oddania go do serwisu.

Raczej pilne ...

thx za opdpowiedz ...

Pozdrowienia enwu
Nie miej za zle ze Cie ojciec zrobil. Nie wiedzial ze bedziesz mial takiego avatara.
Ja sie tam pracy nie boje .... Moge obok niej nawet lezec i nic ...

KOBE22
 Wysłana - 3 styczeń 2004 19:29       [zgłoszenie naruszenia]

Ten drugi problem jest zapewne spowodowany tym ze wlaczyles sobie opcje ukrywania numeru,przy pre-paidach jest to zabronione. Ustaw z powrotem na : "ustala to siec " ...

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem 3310

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL