Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 707 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Problem z N3310 po wgraniu softa 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem z N3310 po wgraniu softa"   

Xenomorph1
 Wysłana - 3 maj 2005 23:41        | zgłoś naruszenie regulaminu

Na telefonie który posiadam pojawił się komunikat Contact Service więc postanowiłem sam go naprawić a przy okazji wymienić oprogramowanie. Zakupiłem więc kabelki i wgrałem pewien zmodyfikowany soft lecz telefon nie działał. Wgrałem więc następny soft tym razem elektro255 (całkiem fajny) telefon działał przez chwile jednak przy wpisywaniu pinu lub innego kodu zabzbieczającego się resetuje. Reszta jest ok, problem pojawia się przy wpisywaniu kodu. Inne softy zachowują się tak samo.

Co to jest i jak to naprawić?
Bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam Xenomorph

dr janusz
 Wysłana - 4 maj 2005 11:42      [zgłoszenie naruszenia]

Hmm ... licz sumy kontrolne ... zrób wszystkie resety (sp factor default,update FAID,SW reset) ....

Pozdrawiam wszystkich maniaków GSM ....

Xenomorph1
 Wysłana - 4 maj 2005 20:31       [zgłoszenie naruszenia]

Już próbowałem wszystkiego w różnych programach. Ponadto wgrywałem różne softy od oryginalnego po stary. I nic. Telefon nadal się chamsko zawiesza, resetuje i prawde mówiąc najlepiej z tych wszystkich chodzi elektro (nieco bardziej stabilnie)ale i tak telefon nie nadaje się do użycia.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z N3310 po wgraniu softa

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL