Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1630 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Problem z Nokią N97 mini 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem z Nokią N97 mini"   

patryksrem
 Wysłana - 23 sierpień 2010 16:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam,
dzisiaj zaczęła szalec moja N97 mini. Co chwile pokazuje komunikat "brak pamięci" oraz błąd modułu zabezpieczeń. Nie można wejśc do wyszukiwania WI -FI, czasami nie można włączyć galerii. Przy opcji odpowiadania na sms-a pokazuje również komunikat "Brak pamięci...". Nie można wpisac kodu *#0000#. Nie można zrobić aktualizacji systemu. Wie ktoś co może byc przyczyną takiego zachowania telefonu? Co mozna z tym zrobić?
Dzięki za pomoc i pozdrawiam.

fenler
 Wysłana - 23 sierpień 2010 17:23      [zgłoszenie naruszenia]

Cześć! Na tamtych zachowaniach to nie bardzo kojarzę co może być przyczyną. Ale na komunikacie ,,brak pamięci'' to możesz mieć pełną listę ogólnych komunikatów w telefonie zapisywanych przy każdej pracy telefonu. Ale też w oprogramowaniu może brakować pliku systemowego i telefon nie może normalnie funkcjonować. Nie bardzo się na telefonach znam ale niektóre problemy już mam za sobą
Pozdr.

axn

fenler
 Wysłana - 23 sierpień 2010 17:34      [zgłoszenie naruszenia]

Cześć! Dodam jeszcze żebyś sformatował telefon wyczyścił wszystko, jeżeli po tym ten problem nie ustąpi to znaczy że trafiłeś na zły egzemplarz. Będziesz musiał do serwisu iść jeżeli po zresetowaniu jego te problemy nie ustąpią. Takie już są niektóre nie udane telefony przez producentów.
Pozdr.

axn

wujekborys
 Wysłana - 26 sierpień 2010 10:16       [zgłoszenie naruszenia]

jak moja nokia ( 5800xm ) szaleje to hard reset pomaga.
[http://www.mobile-users.net/2009/11/19/four-finger-hard-reset-for-the-n97-mini/]

jeśli pomogłem pamietaj o sog'u

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z Nokią N97 mini

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL