Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 938 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Problem z P800 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem z P800"   

Marcu
 Wysłana - 8 sierpień 2004 16:08        | zgłoś naruszenie regulaminu

Czesc jestem od dłuższego czasu posiadaczem SE p800, jest to super telefon, sprawował mi sie super właśnie do dziś, kiedy to chciałem za pomocą wgranego file menagera zmienić log startowe, czyli w przypadku p800 pliku mp4.
Wgrałem za pomocą wyżej wymienionego programu plik wiekszy pojemnościowo od standardowo wgranego przez producenta, myślałem że jak coś będzie nie tak to logo sie poprostu nie ukaże, ale niestety telefon mi sie wogóle nie chce włączyć, pokazuje sie migający telefon i wykrzyknik.
Nie wiem co mam robić, czy bedzie tu konieczna zmiana całego Symbiana czy coś innego?.
Prosiłbym o jakąkolwiek odpowiedź
Z góry dziekuje!!!

zeznik
 Wysłana - 8 sierpień 2004 18:48      [zgłoszenie naruszenia]

WITAM ALL
A O CO CHODZI Z TYM MP4 ?? TO JEST FORMAT LOGA ??
Z TEGO CO WIEM TO MP4 TO NOWA KOMPRESIA MUZYKI PO MP3
CHYBA ZE SIE MYLE :[[[[
POZDRO ALL

Skonczyłem z moderowaniem tego fora.Pozdrawiam i przepraszam !

Znawca -

Marcu
 Wysłana - 8 sierpień 2004 23:34      [zgłoszenie naruszenia]

dokladnie chodzi tutaj o rodzaj pliku video jaki telefon obsluguje, i teraz juz sam nie wiem czy jest to mpg4 czy mp4 bo przy rozszezeniach pisalo mp4, szukam jakiegos softweru zeby wejsc jakos do telefonu ale stacja dokujaca go nie wykrywa, choc wiem ze za pomoca jakiegos programu jest to mozliwe, jezeli ktos ma jakies linki do tego telefonu prosze mi pomoc.
Dzieki

KOBE22
 Wysłana - 9 sierpień 2004 10:29      [zgłoszenie naruszenia]

mpeg 4 to format pliku wideo , jesli chodzi o tego typu komunikat to tylko pelny reset tel. by pomogl , ja proponuje uadc sie do serwisu na pelnego flasha

Specjalista -

Marcu
 Wysłana - 9 sierpień 2004 17:49      [zgłoszenie naruszenia]

wiem ze chodzi tu o format flascha ale chodzilem dzis wszedzie i nkit sie tego nie podejmie jeden koles mi podal link do stronki skad moge wziasc soft ale szukam i narazie nic, a telefon juz nie jest na gwarancji.

Couguarek
 Wysłana - 18 luty 2005 23:41       [zgłoszenie naruszenia]

Ja mam ten podobny problem tylko nie moge wogóle nadpisywać plików z tej partycji, zeby to zmienić...Marcu może powiesz jak zmieniles atrybuty plików na partycji systemowej Z: ???

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z P800

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL