Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 664 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Problem z PHILIPSEM KEY 005 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem z PHILIPSEM KEY 005"   

ostryziom
 Wysłana - 9 czerwiec 2006 12:36        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.
Pisze poniewaz mam powazny problem.Posiadam mp 3 playerka PHILIPS KEY 005 128MB. Kiedys wrzucalem na niego nuty i nagle wyskoczyly mi jakies lipne pliki po ok 46KB na pamieci plyerka. Gdy sie zarzucilo nute to pieknie gralo do czasu gry nastepne byly te gowniane pliki i wtedy playerek sie zawieszal,nie gral...Nie wiem jak to nazwac ale nie gral. Dzisiaj postanowilem usunac te pliki ale sie nie dalo poniewaz wyskakiwal blad ze nie mozna usunac,wiec zrobilem formata plaerka i teraz nie gra.Tz jak go uruchamiam to w sluchawkach przez jakies 3 sekunry slychac piiip....piiip....piiip a w tym czasie diodka na playerku miga w "takt" tego pipczenia...

Co mam zrobic zeby znow moc posluchc muzyki??
A moze usunalem systemowki i dlatego nie dziala wiec jesli ktos posiada ten sam model lub moze podobny czy nie moze mi przeslac tych plikow?? moj mail ostryziom@o2.pl z gory dzieki!!

Zmieniony przez - ostryziom w dniu 2006-06-09 12:38:03

Czekam...
 Wysłana - 10 czerwiec 2006 01:25      [zgłoszenie naruszenia]

Głupi jesteś i tyle.
Dlatego nikt Ci wcześniej nie odpowiedział...

Usuńcie profil Arnold_S. i wszystkie jego >4500 wypowiedzi.
:-))
Potraficie, czy nie bardzo?

ostryziom
 Wysłana - 10 czerwiec 2006 10:01       [zgłoszenie naruszenia]

nie no dzieki za wiele to mi nie pomogles... nie rozumiem o co ci chodzi ze nikt mi wczesniej nie odpowiedzial...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z PHILIPSEM KEY 005

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL