| Autor |
"Problem z odtwarzaczem mp3" |
|
|
zaskron
|
|
Wysłana - 11 maj 2007 22:07 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam wszystkich. Kupilem odtwarzaqcz mp3 i jak go dostalem to wlaczylem go i jak chcialme ejsc do menu to sie nie dalo. wogole nie wyskoczylo menu. jak probowalem cos naciskac to tylko kolory sie zmienialy:/
pomocy.
pozdro.
Zmieniony przez - zaskron w dniu 2007-05-11 22:07:47
| |
|
 |
|
|
|
zbys
|
|
Brakuje kilku podstawowych informacji:
-Jaki to mp3 player, nazwa, model ?
-Kupiles nowy czy uzywany?
-Czy mozesz zwrocic - to jest czasami najlepsze wyjscie, gdy cos zaraz na dzien dobry nie dziala.
-Czy baterie sa nowe/ naladowane?
Sprawdz, czy jakis inny przycisk nie jest zaciety, czy wcisniety....
Albo, czy nie ma on jakiegos przesuwanego przelacznika, blokujacego klawiature.
Zmieniony przez - zbys w dniu 2007-05-12 02:47:40
Znawca -
 |
|
|
|
zaskron
|
|
firma mpower-tylko nie znam modelu. jest nowy. Kupowany na allegro. Mam paragon, gwarancje itp. itd.
płytka i kabel instrukcja. A kolega mi poradzil zebym wgral nowego firmware.
ALe nie wiem jak. I po wgraniu go bede mial uniewarzniona gwarancje nie??
pozdro. |
 |
|
|
|
zaskron
|
|
model M01
Aha i cos jest z wyswietlaczem.
Moge zamiescic filmik co sie z nim dzieje
jak chcesz. I jest problem z wgraniem nowego firmware. Bo mi sie nawet do menu nie wlacza. nie pokazuje mi menu. Jak go zalacze to mi potem gasnie wyswietlacz. i jak naciskam to sie kolory zmieniaja.
pozdro.
albo lepszy pomysl.Daj maila to ci wysle na maila
pozdro.
Zmieniony przez - zaskron w dniu 2007-05-12 18:37:05 |
 |
|
|
|
R. Horror
|
|
Niestety, tak to bywa z tanimi odtwarzaczami niewiadomego pochodzenia - czasem po prostu padają z niewyjaśnionych przyczyn .
Kwestię stosunku gwarancji do modyfikacji firmware powinny precyzować same warunki gwarancji. Jeżeli nigdzie nie ma tej informacji, najlepiej zapytać samego sprzedawcę i w zależności co powie - wgrywać lub nie. Warto jednak pamiętać, że w przypadku taniej chińszczyzny, wpisanie nowego programu często kończy się ostatecznym zgonem odtwarzacza.
Z resztą - masz gwarancję i paragon, to uderzaj do sprzedawcy, albo do serwisu. To on powinien się martwić sprawnością urządzenia, albo po prostu zwrócić pieniądze...
Tytuł tematu poprawiono - usunięto znienawidzone "pomocy".
Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2007-05-12 19:28:10
 |
|
|
|
zaskron
|
|
no wlasnie taki jest problem ze nawet jak by odtwarzacz nie choidzl z powodu fireware-a bo trzeba by bylo wgrac nowy to nadal jest problem. Nie moge dostac sie do menu. Jak wlaczam mp3 to pojawiaja sie tylko kolory.Po chwili gasnie wyswietlacz i jak proboje przycisnac akis przycisk to na ekranie widac tylko jak sie kolory zmieniaja. Nie widac ikonek na wyswietlaczu. Moze wyswietlacz jest zwalony??
pozdro. |
 |
|