| Autor |
"Problem z telefonem!" |
|
|
fenler
|
|
Wysłana - 26 sierpień 2010 11:22 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam! Mam od jakiegoś czasu nie wielki problem z telefonem Sony Ericsson K550i ponieważ sam się włącza tak jakby miał styki gdzieś. A bateria nie ma styków patrzyłem. Wyłącze go a po chwili automatycznie się włącza. Czy można zdjąć ten problem z niego bez pójścia do serwisu?
 |
|
|
|
smuk
|
|
Ten model jest bardzo prostym telefonem, wejdz na k550i.pl i poczytaj, jak wgrać nowego softa. To powinno pomoc, a w serwisie za taką usługę napewno by cię skasowali. |
 |
|
|
|
fenler
|
|
Dzięki. Ale czy nowe oprogramowanie zmieni coś? Przecież jeżeli włącza się sam to może być przyczyna np. Wyłącznika lub styki w nim są
|
|
smuk
|
|
Z własnego doswiadczenia z tym telefonem wiem, że na wiele problemów własnie pomaga nowy soft. A lepiej najpierw sprawdzić z nowym softem, niż dłubać w telefonie.
Zrób może jeszcze taką próbę, jak wyłączysz telefon, wyjmij na parę minut z niego baterię, po czym włóż ponownie i sprawdź czy sam się włączy. Jeśli nie, to na 100% wina softu, jeśli tak to faktycznie może być coś z włącznikiem. |
 |
|
|
|
fenler
|
|
Sprawdziłem! Po włożeniu po jakimś czasie baterii nic się nie dzieje, czyli nie włącza się. Dzięki za pomoc! Będe musiał wgrać widocznie softa
|
|
smuk
|
|
;)
Spoko, jak wgrasz softa to daj znać czy pomogło
I pomyśl nad wgraniem softa od w610i, zdecydowanie na plus ;) |
 |
|