Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 549 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Problem z telefonem! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem z telefonem!"   

fenler
 Wysłana - 26 sierpień 2010 11:22        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam! Mam od jakiegoś czasu nie wielki problem z telefonem Sony Ericsson K550i ponieważ sam się włącza tak jakby miał styki gdzieś. A bateria nie ma styków patrzyłem. Wyłącze go a po chwili automatycznie się włącza. Czy można zdjąć ten problem z niego bez pójścia do serwisu?

axn

smuk
 Wysłana - 28 sierpień 2010 14:29      [zgłoszenie naruszenia]

Ten model jest bardzo prostym telefonem, wejdz na k550i.pl i poczytaj, jak wgrać nowego softa. To powinno pomoc, a w serwisie za taką usługę napewno by cię skasowali.

fenler
 Wysłana - 28 sierpień 2010 20:45      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki. Ale czy nowe oprogramowanie zmieni coś? Przecież jeżeli włącza się sam to może być przyczyna np. Wyłącznika lub styki w nim są

axn

smuk
 Wysłana - 29 sierpień 2010 12:46      [zgłoszenie naruszenia]

Z własnego doswiadczenia z tym telefonem wiem, że na wiele problemów własnie pomaga nowy soft. A lepiej najpierw sprawdzić z nowym softem, niż dłubać w telefonie.
Zrób może jeszcze taką próbę, jak wyłączysz telefon, wyjmij na parę minut z niego baterię, po czym włóż ponownie i sprawdź czy sam się włączy. Jeśli nie, to na 100% wina softu, jeśli tak to faktycznie może być coś z włącznikiem.

fenler
 Wysłana - 29 sierpień 2010 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

Sprawdziłem! Po włożeniu po jakimś czasie baterii nic się nie dzieje, czyli nie włącza się. Dzięki za pomoc! Będe musiał wgrać widocznie softa

axn

smuk
 Wysłana - 29 sierpień 2010 15:00       [zgłoszenie naruszenia]

;)
Spoko, jak wgrasz softa to daj znać czy pomogło
I pomyśl nad wgraniem softa od w610i, zdecydowanie na plus ;)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z telefonem!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL