Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 907 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Problem z wgraniem tapety 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem z wgraniem tapety"   

FalcoN_17
 Wysłana - 6 sierpień 2004 00:22        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam jestem w miare nowym uzytkownikiem i prosze o pomoc mam nokie 3510i i chcem wgrac do niej tapety. Prubuje caly czas w programie oxygen phone menager 2 laduje tapete do programu i znalazlem opis na stronce i zgodnie z opisem powinienem kliknac w ikonke zapisujaca plik w telefonie no i w tym jest problem bo nie da sie nie wiem co robic prubowalem na rozne sposoby i nic polaczenie z telefonem jest dzwonki wygrywalem juz i wszystko dziala tylko nie wiem czemu to nie chce isc poprostu nie da sie kliknac w ta ikonke prosze o pomoc z gory thx

kupie flashera dejan dct3 i koncowki do innych tel [glownie nokia 3510i] | Aby tanio:P |

PhotoPlay
 Wysłana - 16 sierpień 2004 14:45      [zgłoszenie naruszenia]

Cześć
Z tego co piszesz niewiele sie można domyśleć, ale najprawdopodobniej ten Twój obrazek jest po prostu zaduży (rozmiar). Zminiej jego rozmiar i sprawa powinna byc zalatwiona!!! Możesz do tego użyć nawet Microsoft Photo Editor i dać zapis obrazka jako jpeg i musisz zmniejszyć kompresje tak żeby Ci on mniej miejsca zajmował.
Pozdro!!!

PhotoPlay

FalcoN_17
 Wysłana - 17 sierpień 2004 18:53      [zgłoszenie naruszenia]

Heh obrazek mam w rozdzielczosci w sam raz na 3510i bo tapety zapisane w telefonie sa takiej samej rozdzielczosci i pasuja bo sciagnolem je na torrencie to jest zbior tapetek... prubowalem wgrac o mniejszej rozdzielczosci i mniejszym rozmiarem i dalej nic niewchodzi... dzwonki wchodza dobrze nie ma z nimi problemow ale tapetki niebardzo:/...

kupie flashera dejan dct3 i koncowki do innych tel [glownie nokia 3510i] | Aby tanio:P |

Kurczak99
 Wysłana - 17 sierpień 2004 21:59      [zgłoszenie naruszenia]

a masz zarejestrowana wersje oxygena - uzyles ketgena ??? Ja na poczatku tez nie moglem wgrywac tapet bo mialem niezarejestrowana.

Cartman21
 Wysłana - 18 sierpień 2004 12:56      [zgłoszenie naruszenia]

wez sobie sciagnij mobimb mobile media browster.

domer
 Wysłana - 22 sierpień 2004 14:14       [zgłoszenie naruszenia]

Tez tak amm z 7250i, tylko ze mi nic sie nie chce wgrac i nikt nie wie czemu

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem z wgraniem tapety

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL