Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1813 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Radio
Problem ze zmontowaniem nadajnika ukf fm - 1,8 W 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Problem ze zmontowaniem nadajnika ukf fm - 1,8 W"   

olohit
 Wysłana - 1 luty 2006 20:37        | zgłoś naruszenie regulaminu

Potrzebuje pomocy fachowca. Mam problem z Nadajnikiem z zestawu do samodzielnego montażu. A mianowicie z nadajnikiem UKF FM - 1,8 W dla zakresu 84-114 MHz. Razem z kumplem zamierzaliśmy zmontować sobie nadajnik radiowy, taki żeby nadawał na jakieś 500m na falach radowych. Mamy w siłowni radyjko i chcieliśmy, aby można nadać coś z domu i odbierać w siłowni. Oczywiście ja montowałem zestaw. Niestety jak każdy amator, jak mam coś zrobić to mi się łapy trzęsą do roboty. kupiliśmy ten zestaw, bo sami byśmy nic niezmontowali - zamało wiedzy na ten temat. No i coś, zpartoliłem, a tak pozatym to nie miałem sprzętu do wyregulowania i takich tam. Poprostu porwałem się z motyką na słońce. Okazało się ze ten zestaw jest dla mnie zatrudny do zmontowania.
No więc pytam czy ktoś moze mi coś poradzić moze z tych części da sie coś jeszcze wykombinować, coś prostego. A moze ktoś by sie podjoł sprawdzenia co tym nie tak, mogę pokryć koszty transportu i roboty.
Sory za to wypracowanie, mam nadzieje ze ktoś się zainteresuje !!!!
Ta tej stronce jest cała dokumentacja tego nadajnika :
[http://www.nikomp.com.pl/zestawyK/K-1340.htm]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Problem ze zmontowaniem nadajnika ukf fm - 1,8 W

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL