Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2055 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Prozba Discmeny CD/MP3!!!!!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Prozba Discmeny CD/MP3!!!!!!"   

FaT-JoE
 Wysłana - 8 maj 2004 18:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam dylemat chodzi mi o discmena na mp3 chce sobie takiego kupic lecz niewiem jaki jest dobry poleccie mi jakiegos z pilotem do 500zl.
Z gory dziekuje pomoc bedzie nagrodzona.

abarth5
 Wysłana - 10 maj 2004 22:32      [zgłoszenie naruszenia]

szczeze mówiąc to na takich dicmanach za 500 zł to ja sie nie znam ale powiem ci ze ja na twoim miejscu nigdy w życiu nie kupił discmana za 500 zł tylko przenośny odtważacz mp3 (pamieciowy) bo za 500 zł to już masz naprawde niezlego grajka PS: jaka nagroda ??

FaT-JoE
 Wysłana - 11 maj 2004 08:26      [zgłoszenie naruszenia]

Kurde sory tu niemam abona jak co podaj linka z forum sfd i ci dam a jezeli chodzi o pamieciowke to sam sie zastanawialem ale zeby miec dobra pamieciowke trzeba wydac z 2,5 tys taka z pamiecia 20gb a takie za 500zl maja pamiec 128mb co sie nieoplaca wejda ci max 2 plyty a ja chce miec sprzet na wakacje bo do kompa niebede mial dostepu wiec takie cos odpada.

zoltarek
 Wysłana - 11 maj 2004 08:52      [zgłoszenie naruszenia]

Niestety nieznam większości tanich modeli, więc tylko przestrzegę. Niekupuj smsunga SM-60. On tak kosztuje pod 500zł. Ma kłopoty z odtwarzaniem ostatnich utworów ( sprawdzone na kilku egzemlarzach ), ma anemiczną mechanikę i bardzo długo zapełnia bufor, co przy jeździe na rowerze niezdaje egzaminu.

[simedia.pl/]

Znawca -

FaT-JoE
 Wysłana - 11 maj 2004 15:55      [zgłoszenie naruszenia]

A co sadzicie o MP3 PHILIPS ACT400 NIKE kosztuje 499zl

FaT-JoE
 Wysłana - 11 maj 2004 18:10      [zgłoszenie naruszenia]

Witam dzis odwiedzilem jeden sklep rtv agd i powiedzieli mi ze niekupuja philipsow poniewaz podobno 50% z nich ma walniete czytniki i kupuja tylko panasoniki bo sa najleprze i maja dobre czytniki i wszystko produkowane jest w japoni czy to prawda?? czy chcial mi tylko wcisnac sprzet??

bambini
 Wysłana - 29 czerwiec 2005 00:47       [zgłoszenie naruszenia]

Cóż niedługo wszystko będzie produkowane w Chinach

Szukajcie a znajdziecie, pukajcie a zostanie wam otworzone....
[www.tanieje.pl]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Prozba Discmeny CD/MP3!!!!!!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL