Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1169 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Rozrywka
Przygoda z elektroniką 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Przygoda z elektroniką"   

Rocky B.
 Wysłana - 3 luty 2005 20:04        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Jak w temacie - jak zaczela sie wasza przygoda z elektronika?
Bo moja zaczela sie od robienie kina domowego.Najpierw trzeba bylo skolowac kolumny i wzmacniacz. Pozniej jak zaczalem wszystko podlaczac to mnie to zafascynowalo m.in. lutownica Pozniej przeszedlem na diody no i teraz juz wszystko ogolnie. Ale elektronika interesuje sie od niedawna. Od 1-2lat.
Czekam na wasze historie

The World Is Yours

Jajeco
 Wysłana - 8 luty 2005 22:26       [zgłoszenie naruszenia]

Ja jak mialem ok 7 lat wzielem pierwszy raz lutownice do reki (oczywiscie po kryjomu zeby mnie rodzice nie widzieli) Skonczylo sie to tak ze cyna wyladowala na dywanie i ja kombinerkami wyrywalem z czesciami dywanu A potem powoli powoli zaczelo cos wychodzic. Dodam ze teraz mam juz 17 lat i calkiem calkiem mi conico wychodzi m.in. zrobilem kilka wzmacniaczy, przerobilem wieze (z Pro Logic na zwykle Stereo (bo ten Pro Logic byl do kitu) i tera mam dwa razy wiecej mocy na wyjsciu). Zrobilem tez lampe plazmowa i pare innych ******l

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Przygoda z elektroniką

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL