Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1069 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Radio
Radio Sony (Awaria) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Radio Sony (Awaria)"   

Blajo
 Wysłana - 13 listopad 2003 17:37        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam

Moje radyjko [http://www.irti.net/images/CFS_1055.gif] (tak mniej wiecej wyglada) niezawodnie gralo przez okolo 7 lat :) Mam je podlaczone do komputerka i tylko do tego je uzywam... czasem slucham radia.... i sie popsulo :( A mianowicie... po paru minutach/sekundach to zalezy sluchania muziki z komputera dzwiek zanika... przrywa... zanika i tka na zmiane az do calkowitego zaniku... wystarczy wtedy zmienic polozenia suwaka z LINE-IN na RADIO na chwile lub TAPE i powrocic do LINE-IN i znow moge sluchac muzyki z komputera... ale po chwili problem sie powtarza... :(

Na bank nie jest to wina koputera albo kabla komputer -> radio...

Regulacja glosnosci nic nie daje :(

Prosze pomozcie :)

Z gory dziekuje!

Preskaler
 Wysłana - 14 listopad 2003 08:25      [zgłoszenie naruszenia]

No Nie!
Dlaczego w drugi raz jest znów to samo pytanie? Czy należy drugi raz odpowiadać?

Preskaler

Znawca -

Sylwuśka
 Wysłana - 22 luty 2004 00:08       [zgłoszenie naruszenia]

a moze trzeba kupic nowe... nic nie jest wieczne ...mi sie wydaje ze juz swoje przeżyło...

Przyjmij każdego takim, jakim jest każdy ma wady, nawet najlepszy. Jesteśmy tylko ludzmi - nie anioł

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Radio Sony (Awaria)

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL