Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1120 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Różne
Referat: "Pomiary napięcia i rezystancji metodą  
cyfrową". 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Referat: "Pomiary napięcia i rezystancji metodą cyfrową"."   

s-qbe 89
 Wysłana - 2 kwiecień 2007 19:02        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam potrzebuje szybkiej pomocy. Dostalem na jutro temat referatu z przedmiotu "Przyrządy pomiarowe". Temat referatu brzmi "Badanie napięcia i rezystancji metodą cyfrową". Rozchodzi się o to, ze koleś z którym to robie olał sobie sprawe, a mi bardzo zależy na ocenie. Szukałem dokładnych informacji w interneci ale niestety nic konkretnego, podchodzącego pod ten temat nie znalazłem. Ma ktoś jakieś informacje albo linki? Napisałbym o tym ręcznie, ale nie mam dużo czasu dzisiaj. Z góry wielkie dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam

Preskaler
 Wysłana - 2 kwiecień 2007 22:25      [zgłoszenie naruszenia]

Sprecyzuj (jeśli potrafisz) określenie "metoda cyfrowa". Nie wiem co wykładowca miał na myśli? No i więcej szczegółów o szkole.

Preskaler

Znawca -

s-qbe 89
 Wysłana - 2 kwiecień 2007 22:50       [zgłoszenie naruszenia]

W sumie juz nie aktualne. Poszperalem dobre 2 godziny i zrobilem taki totalny zlepek informacji. Metoda cyfrowa - nauczyciel mial namysli pomiary wykonane miernikiem cyfrowym, multimetrem. Dzieki za zainteresowanie tematem.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Referat: "Pomiary napięcia i rezystancji metodą cyfrową".

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL