Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1964 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
Słaby obraz na Polsacie cyfrowym 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Słaby obraz na Polsacie cyfrowym"   

vivalarte
 Wysłana - 2 listopad 2005 18:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam! Mam pytanko czy nie wiecie gdzie można zmienić ustawienia obrazu w tunerze Echo stara? Wziąłem dzisiaj polsat ale mam stary telewizor i mimo ze mam podłączony przez Euro to obraz jest BE! Są takie lekkie cienie,kontury twarzy i jaskrawe kolory. Wiem że chodzi tu o ustawienia obrazu bo miałem cyfrę i kombinowałem z ustawieniem RGB na coś tam i było ślicznie. Tutaj problem tkwi w tym że nie mogę nigdzie znaleźć takiej funkcji. Pomóżcie. Jak potrzeba to wrzuce później jaki to model bo teraz nie mam go na oku.

DjDamian
 Wysłana - 5 listopad 2005 02:36      [zgłoszenie naruszenia]

Wrzuć model

-------------------------

Jeżeli muzyka męczy to znaczy że jest hałas

vivalarte
 Wysłana - 5 listopad 2005 03:08      [zgłoszenie naruszenia]

DSB-616
I czasami gubi kolory całkiem. Później łapie taki fiolet w zielone pasy i jest kolor.Ale myśle że zmiana systemu pomoże bo o ile pamiętam to chyba na początku w cyfrze też tak sie działo.

vivalarte
 Wysłana - 17 listopad 2005 15:53       [zgłoszenie naruszenia]

Wyje***chałem oryginalne euro złącze i kupił nie pełne.Chodzi o to że telewizor nie obsługuje pełnego eura bo sie chrzani. Można też wyciąć kabelki ale lepiej kupić euro.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Słaby obraz na Polsacie cyfrowym

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL