Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 719 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
SE T300-dyktafon 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "SE T300-dyktafon"   

Vayo
 Wysłana - 5 grudzień 2004 12:19        | zgłoś naruszenie regulaminu

Czesc.Mam takie pytanie co do dyktafonu w Eryku T300-czy da sie regulowac glosnosc w czasie odtwarzania,bo cos strasznie cicho nagrania wychodza.Thx

Perek155
 Wysłana - 17 grudzień 2004 14:35      [zgłoszenie naruszenia]

Więc tak ja mam se t310 to jest prawie to samo (prawie) i tak zadzwoń se gdzieś pod bezpłatny numer czy gdziekolwiek i w czasie rozmowy suwakiem z boku telefonu wciskaj do góry aż ustawisz na 8 poziom. I wtedy będzie głośniej.

Perek155
 Wysłana - 17 grudzień 2004 14:41       [zgłoszenie naruszenia]

Więc tak, mam taki problem. Kupiłem se nową baterię do sony ericssona t310, Li-Ion, 3,6V 900 mAh. I gdy chcem ją sformatować, to się nie da. Ładuję przez 12 godzin i jest pół baterii dopiero, to ładuję dalej. Mineło kolejne 8 godzin i patrze komórka jest wyłączona, wciskam jakiś guzik, włącza się wyświetlacz i ładuje się od początku. To ja wyjęłem z ładowarki i patrze rzeczywiście puściutka bateria, tylko raz mi się udało włączyć tel. Dobra drugi raz ładuje tym razem przy wyłączonym telefonie. Po 12 godzinach patrze jest wyświetlacz wyłączony, włączam go i patrze że dopiero są ze 2 kreski z 10!!! To ja wyjełem z łądowarki, i próbuję coś zrobić a tu napis rozładowana. Nie wiem co robić Pomocy !!! Wcześniej miałe beterię Li- Polymer 3,6V 700 mAh. Może jest zła ładowarka??

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SE T300-dyktafon

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL