Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2345 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
SE T610 czy Sagem MYX5-2 ?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "SE T610 czy Sagem MYX5-2 ??"   

Rocky B.
 Wysłana - 3 wrzesień 2004 15:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Niedlugo zmieniam telefon i mam do wyboru jak w temacie. Co raz bardziej sie przekonuje do sagema poniewaz ma wiecej funkcji typu
lepszy aparat, wieksza pamiec,wyswietlacz tft itp. Natomiast SE jest troche starszy i bardziej niedopracowany ale troche lepiej wyglada.Ale nie przekonuje mnie marka tego telefonu - sagem Kiedys byly to nie zbyt popularne telefony ale mam nadzieje ze wiele sie zmienilo.

Doradzcie co wybrac. Mile widziane opinie od uzytkownikow tych telefonow.

The World Is Yours

Robakd
 Wysłana - 3 wrzesień 2004 17:30      [zgłoszenie naruszenia]

Bież sgema. Takie gadanie, że sagem produkuje złe telefony, to takie głupie gadanie jak to, że nokia robi najlepsze telefony. Nie sugeruj się marką.
Poczytaj sobie jeszcze tu [felektr.katalogi.pl/temat1190/]

Rocky B.
 Wysłana - 3 wrzesień 2004 19:27      [zgłoszenie naruszenia]

Dokladnie nokia schodzi na psy, a takie marki jak sagem probuja robic jak najlepsze telefony za mozliwie niska cene.I to mi sie podoba.A wkurza mnie takie cos jak "dalismy jave i fajny wyswietlacz to damy do dupy aparat".W przypadku sagema jakos mogli wszystko zmiescic bez problemu.Moim zdaniem t610 ma zbyt duzo niedociagniec.
Lap soga.

The World Is Yours

Robakd
 Wysłana - 3 wrzesień 2004 19:37      [zgłoszenie naruszenia]

Odbijam

Master0
 Wysłana - 4 wrzesień 2004 09:35      [zgłoszenie naruszenia]

ja bym wzial t610

Robakd
 Wysłana - 4 wrzesień 2004 09:49      [zgłoszenie naruszenia]

Taka wypowiedź moim zdaniem jest bez sensu. Uzasadnij dlaczego Eryk. Bo pisanie że ja bym wziął to albo tamto bez wyjaśnienia dlaczego ten fon nic nikomu nie pomaga.

Zmieniony przez - Robakd w dniu 2004-09-04 09:49:53

Rocky B.
 Wysłana - 4 wrzesień 2004 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

Wlasnie uzasadnij czemu bys go wzial a nie takie gadanie wzialbym nie wzialbym.

The World Is Yours

Gs
 Wysłana - 11 sierpień 2005 21:26      [zgłoszenie naruszenia]

ja mam 5-2 i nie nazekam. wedlug mnie 610 jest spoko. ma bluetooth czego niestety sagem nie ma. osobiscie wole sagema ale oby dwa telefony sa spoko.co do firmy sagem to owszem dopoki nie kupilem 5-2 to dla mnie sagem byl najwiekszym gown.m na rynku,ale5-2 to bardzo udany model. uzywam go pol roku i ani razu mi sie nie zawiescil,bateria trzyma 5-6 doby,jedynie aparat robi za ciemne i za blade zdjecia. naprawde polecm!!pozdr.

erminho
 Wysłana - 11 sierpień 2005 22:09      [zgłoszenie naruszenia]

Oba telefony mialem okazje miec w reku i oba mi sie spodobaly. Jednak Sagem wydal mi sie fajniejszy. Bardzoo ladny wyswietlacz, ladny w obsludze, niezly aparat - ogolnie moje wrazenia na temat tego telefonu bardzo pozytywne.

Specjalista -

faceman
 Wysłana - 11 sierpień 2005 23:22      [zgłoszenie naruszenia]

Oba telefony mialem okazje miec w reku i oba mi sie spodobaly. Jednak Sagem wydal mi sie fajniejszy. Bardzoo ladny wyswietlacz, ladny w obsludze, niezly aparat - ogolnie moje wrazenia na temat tego telefonu bardzo pozytywne.
Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie który telefon. Jeżeli Sagem odpowiada Ci bardziej to nie wiem nad czym się jeszcze zastanawiasz. Kazdy telefon może zepsuć się pierwszego dnia użytkowania i każdy może chodzić bezawaryjnie. Sam widzisz że nikt nie napisał że któryś z nich jest awaryjny a przecież o to Ci chyba chodzi. Ja 3 dni temu miałem podobny problem. Wybrałem aparat którego menu wydawało mi się bardziej przydatne. pozdrawiam

faceman
 Wysłana - 11 sierpień 2005 23:24      [zgłoszenie naruszenia]

Sorki ale zapomniałem usunąć tekstu który skopiowałem sobie aby lepiej napisać odpowiedź. Tak w ogóle czy można edytować wysłaną odpowiedź?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SE T610 czy Sagem MYX5-2 ??

Strony: 1 2 3

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL