Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 906 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
SPV C 500 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "SPV C 500"   

Master01
 Wysłana - 6 czerwiec 2006 16:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Zastanawiam sie nad kupnem spv c500 za 450zl. Co mozecie mi powiedziec o tym telefonie?? Czy to bedzie dobry zakup za ta cene?? Pozdrawiam.

Bonci
 Wysłana - 7 czerwiec 2006 10:45       [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli chodzi o cenę to jest w sam raz(nowy). Ja niestety niema dużego doświadczenia z telefonami tej marki ale akurat na temat tego fona mogę coś powiedzieć gdyż mój znajomy z pracy go miał. Ogólnie telefon jest nawet fajny. Przejrzysty wyświetlacz, dzwonki naprawde głośne. To jest telefon na windowsie i jeżeli nigdy niemiałeś z nim do czynienia to możesz się trochę pogubić ale po niedługim czasie dojdziesz do wprawy. Ma oczywiście bluetooth'a. Dla mnie jest to bardzo ważne gdyż często korzystam z zestawu słuchawkowego. Jeśli lubisz grać na komórce w gry tu napewno się nie zawiedziesz!! naprawde świetne to wygląda w szczególności worms czy doom. Wybór należy do Ciebie i Ty musisz podjąc decyzje, jeżeli podoba Ci się to bierz. Pozdro!!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

SPV C 500

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL