Mam od 4 miesięcy Siemensa S65, fonk całkiem, całkiem... Tylko, że ma słaby wyświetlacz i nie ma odtwarzacza MP3. Zastanawiam się nad wymianom go na Sagema myX6-2. Sagem ma na pewno lepsze parametry, tylko pytanie co z jakścią. Siemensy są dość trwałe i solidne, wiem z doświadczenia. Natomiast z Sagemami nie miałem do czynienia. Co możecie powiedzieć o tej marce? Warto zamienic Siemensa? Co sądzicie o TYM konkretnym modelu??
myx6-2 mnie do gustu nie przypadl...poznalem menu orange i imho- beznadzieja...jak Ci zalezy na odtwarzaczu mp3 to nie bardzo mi pasuje...podczas sluchania nie mozesz wyjsc do menu, zablokowac klawiatury, tylko musisz byc w odtwarzaczu, wiec telefonu do kielni sie nie schowa, bo sie cos przypadkowo wcisnie etc.- jak dla mnie spory mankament. telefon lubi sie mulic, tj. spowalania, podczas pisania sms'a czasami nie nadaza..w ogole, jakos tak.. uzywanie nie jest zbyt komfortowe, brzydkie, nieintuicyjne menu...lepiej wez k700i, nie ma slotu na karty pamieci, ale to pozadny telefon ;) albo sx1, kontrowersyjny wyglad, ale telefon technicznie bajerancki
Słuchaj wypowiadać się na telefon raczej może ktoś kto go używa a w moim środowisku jest tak że 4 osoby ma tego sagema pare ma takie simensy i jednak bardziej narzekają na takie simensy czy tam inne proste tel..a sagem jest już bardzo funkcyjnym telefonem z mnóstwem funkcji więc nawwet bym nie myślał....bierz go
"Słuchaj wypowiadać się na telefon raczej może ktoś kto go używa"
do kogo pijesz?
jesli o mnie chodzi to znam tego sagema, bawilem sie nim zdziebko i nie spodobal mi sie, co do siemensa, to tez sie nim bawilem, ale tylko raz jesli mialbym wybierc pomiedzy tymi dwoma to zadnego bym nie wzial :D dla mnie glupota jest slot na karty pamieci, jak nie ma mp3..a w sagemie mi sie menu nie podoba, design i pare innych niewygodnych rzeczy..