| Autor |
"Siemens M55 się wyłącza" |
|
|
Boss-man
|
|
Wysłana - 7 styczeń 2006 00:02 Przeniesiona przez Arnold_S. z działu 'GSM'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam jak w temacie.Ma takie napady szczegolnie jak na dworzu jestem i jest zimno.Normalnie gasnie i koniec.Koleś w serwisie mi powiedział ze mozliwe to ze wilgoci złapał przez dziure w panelu i zwarcie sie robi.Dziura jest bo otwierałem pare razy browar i panela kawałem koło klawiatury odpadło.Macie jakies pomysły co z nim zrobić??Za pomoc Sogi.
| |
|
 |
|
|
|
vip201
|
|
Podstawowe czynnosci: Soft, Plukanie w wanience ultradzwiekowej ( moze byc spirytus w sloiku), bateria, styki bateri. Pozniej mozna myslec dalej, jesli to nie przyniesie oczekiwanego rezultatu. |
 |
|
|
|
Boss-man
|
|
Sorki ze tak długo ale konto mam zablokowane.A to cały telefon mam do spirytusu włozyc??Soft-a wgrywalem (kolega wgrywal)i nic nie dalo.
Znaczy na KFD dostalem bana i myslalem ze te forum tez mam zablokowane.
Zmieniony przez - boss-man w dniu 2006-01-16 19:13:29 |
 |
|
|
|
vip201
|
|
nie, sama plytke telefonu ;) ale sa to objawy padnietej baterii  |
 |
|
|
|
Boss-man
|
|
Jednak nie to napewno nie jest padnieta bateria,bateria jak telefon leży i od czasu do czasu ktos pusci bolca to trzyma z 1,5 tygodnia.Ale jak wyjde z telefonem na dwór to zaraz sie wyłącza i włączyc sie nie chce.I czasem jak nacisne na wyświetlacz tez sie wyłączy.A nie mam Torxa do telefonu gdzies mi zaginął Przeczyszcze i zibacze jak bedzie jak nie pomoze to go wyje...rzuce. |
 |
|
|
|
Boss-man
|
|
Zapomniało mi sie o temacie,bo "znalazłem" nokie 6610i (chce ktoś kupić)?
Zrobiłem tak jak napisałes i wszystko działa,nawet na mrozie sie nie wyłącza.Sog dla Ciebie. |
 |
|
|
|
vip201
|
|
Ciesze sie, ze moglem Ci pomoc  |
 |
|
|
|
Boss-man
|
|
A ja się jeszcze bardziej ciesze że Ty mi pomogłeś.
P.S sprzedałem go za 170 Ale jełop się trafił hihihi |
 |
|