Witam!
Mam poprawke z pracowni elektrycznej, moim zdaniem nie słusznie otóż na pracowni jesteśmy podzieleni na grupy (w jednej z nich jestem ja i jeszcze 2 kolegów)jakieś 2 tyg. temu nauczycielka mówiła nam że jest jej przykro ale musi naszej grupie wystawić ndst, poczym po naszej lekcji na boku wystawiła mi i jeszcze jednemu z kumpli ndst na koniec długopisem przy trzeciej osobie w grupie zostawiła wolną rubryke(nic nie wpisała mimo iż wspominała już od 1 semestru że mu pozytywnej oceny nie wystawi) Po czym wyjechała dopiero w ten czwartek zjawiła sie na kwadrans aby wystawic reszcie klasy oceny ku mojemu zdziwieniu trzeci kolega z grupy ma dopa mimo iz mieliśmy niemal że identyczne oceny na 2 semest, ja na 1-wszy semestr miałem dopa a kolega ndst! Wczoraj dowiedziałem się że nasz wychowaczyni broniła go, wogóle z czego jest zagrożony mowi jej i ona mu to sie stara załatwiać, a ja uczecze się ja głupi żeby zdać. Moim zdaniem nauczycielka z pracowni postapiła nie fair tak sie nie robi, albo wszyscy maja dopa albo nikt, gdy ją tylko spotkam zjade ją. Panowie możecie mi napisać jak taka poprawka wygląda(u nas w tym roku jest robina pierwsza raz wiec nie wiem jak to bedzie wyglądałać) I jaki jest procent uczniów które ją zaliczają?
|