Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 938 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Sony Ericsson t68i - Problem 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Sony Ericsson t68i - Problem"   

DeeJaaVuu
 Wysłana - 4 listopad 2004 18:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam pewien problem z tym telefonem.Otóż nie chce się on załączyć.Sytuacja wygląda następjąco.PO podłączeniu kabla od ładowarki wyskakuje na ekranie napis TYLKO ŁADOWANIE po czym zaczyna się ładować bateryjka. Kolor diodki jest czerwony. Po naładowaniu kolor zmienia się na zielony. Po odłączeniu kabelka wyświetlacz znowu jakby się załanczal, poczym gaśnie. I niestety pomimo naładowanej baterii telefonu nie udaje się załaczyć klawiszem NO służącym do załanczania telefonu. Czy ktoś wie co to moze być, lub spotkał sie z podobnym problem ??

Z góry dzięki za odpowiedź.

KOBE22
 Wysłana - 5 listopad 2004 12:45      [zgłoszenie naruszenia]

Ostatnio robilem taka sama usterke, tel byl po delikatnym zalaniu, pomoglo czyszczenie i wymiana folii klawiatury. Udaj sie do serwisu, powinni Ci to spokojnie zrobic w niewielkich kosztach.

Specjalista -

DeeJaaVuu
 Wysłana - 5 listopad 2004 16:26      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki. Okazało się że problem lezy w klawiszu NO, ktory aby zadziałał trzeba było naprawdę mocno wcisnąc. Po przeczyszczeniu spirytuskiem klawisz dziala o niebo lepiej ,ale czy tak jak powinien to nie wiem, bo dla mnie nadal ciężko dziala ale podobno se t68 i tak mają .

KOBE22
 Wysłana - 5 listopad 2004 16:48      [zgłoszenie naruszenia]

w tych telach to sie czesto zdarza, przy tych objawach to musiala byc wina klawki

Specjalista -

Perek155
 Wysłana - 17 grudzień 2004 14:55      
 Usunięta przez zeznik za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sony Ericsson t68i - Problem

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL