Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 535 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Sony Ericsson xpieria x10 min Problem 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Sony Ericsson xpieria x10 min Problem"   

xearo
 Wysłana - 17 styczeń 2011 18:00        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam znalazłem w zaspie telefon SE xperia x10 mini. Niestety telefon nie chce sie uruchomić bateria raczej jest dobra( szczypie w język )Wiecie co może być uszkodzone i ile by kosztowała naprawia

dziękuje pozdrawiam

TDArti
 Wysłana - 17 styczeń 2011 19:15      [zgłoszenie naruszenia]

Zależy jak długo tam leżał,mogło ulec uszkodzeniu wiele elementów,duża wilgotność nie wpływa dobrze na telefony.A metoda sprawdzenia baterii językiem za bardzo nie pomoże.Jeśli masz multimetr sprawdź napięcie.

xearo
 Wysłana - 18 styczeń 2011 14:51      [zgłoszenie naruszenia]

zaniosłem dziś do naprawy , koles powiedział ,ze naprawa wyniesie od 30 do 100zł zobaczymy jak bedzie ;/ mam nadziej ,ze nie będę musiał wywalać go do kosza ;p

stasiek366
 Wysłana - 23 styczeń 2011 01:04      [zgłoszenie naruszenia]

slyszalem od znajomego ktory naprawia zalane laptopy ze ludzie przynosza mu zalany sprzet a czasem wystarczy go wysuszyc kilka cm nad kaloryferem przez kilkanascie a moze i wiecej godzin, moze z telefonem tez sie da? (oczywiscie bez baterii suszyc!)

zbysiu13
 Wysłana - 23 styczeń 2011 15:48       [zgłoszenie naruszenia]

Nie najlepszy pomysł, może pogorszyć sytuację. Jeśli się nie znamy- jak najszybciej do serwisu. Jedno się zgadza- bateria z daleka od telefonu.

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sony Ericsson xpieria x10 min Problem

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL