Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 359 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Giełda
Sprzedam końcówkę mocy Phonic MAX1500 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Sprzedam końcówkę mocy Phonic MAX1500"   

camel1987
 Wysłana - 8 styczeń 2012 15:23        | zgłoś naruszenie regulaminu

Phonic Wzmacniacz mocy
MAX 1500
Seria MAX
- Korzystny stosunek oferowanej mocy do ceny,
- jednakowej wielkości 2U obudowy, niezależnie od wielkości mocy wzmacniacza,
- ustawiany przez użytkownika limiter mocy zabezpieczający zestawy głośnikowe.,
- filtr dolnozaporowy 30Hz lub 50Hz,
- wyłącznik masy,
- zabezpieczenia przeciwzwarciowe, przeciw skaładowej stałej DC na wyjściu oraz termiczne,
- chłodzenie: pojedynczy, pracujący ze stałą prędkością wentylator.
Moc wyjściowa:
Tryb Stereo (1kHz, 0,1%THD)
4W 450W
8W 280W
Tryb mono (1kHz, 1%THD)
4W 1400W
Tryb mono (1kHz, 0,1%THD)
8W 900W

Mój jest z starszej serii (ponoć lepszej...) Stan wizualnie dobry-wiadomo jest to sprzęt który się używa, przenosi, stawia na czymś-coś na nim etc itd, więc ryski, obtarcia sa normą, pomalowałem górną pokrywę lakierem czarnym ale też już się ściuchrała Technicznie sprawny w 110%, potencjometry nie trzeszczą, wszystkie wejścia wyjścia działają. Jedyną wadą która nie wpływa na użytkowanie go na scenie to urwane zaciski złącza bananowego od kanału numer 2, ale są solidne gniazda speakon

Wejścia na jack 6,3mm/XLR, wyjście banany/zaciski na kabel oraz speakony, reszta w specyfikacji
Cena? Z tego co znalazłem ceny starszej serii zaczynają się od około 1100zł za nówkę, ja oddam za...650zł raczej chyba bez negocjacji Wyłącznie odbiór osobisty z racji iż boję się wysyłać i w razie co potem świecić oczyma...No i każdy sprawdzi sobie czy mu odpowiada...

Poza tym sporo innego sprzętu-mixer, croosover, oświetlenie LED (użyte na jednej imprezie)

Dlaczego sprzedaję? Dostałem pracę o którą się starałem już jakiś czas, i nie mam czasu na granie więc kończę przygodę z nagłaśnianiem (przynajmniej w swoim zakresie, doradztwo etc pewnie zostanie) a sprzęt nie może leżeć i się kurzyć-byłby wtedy nie rentowny

Wszelkie pytania na Pw, lub też gg 34661152 kom 723145261 (zaznaczam iż nie odbieram zastrzeżonych, lub jeśli z normalnego numeru tel ktoś będzie dzwonił a ja nie odbiorę znaczy się że jestem zajęty czymś bardzo i prosiłbym o kontakt później troszkę )

[url][imageshack.us/g/42/07012012036.jpg/[/url]]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sprzedam końcówkę mocy Phonic MAX1500

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL