Witam.
Chce kupic TV myslalem o LED, ale takim w ktorym naprawde jest efekt a nie 'reklama'. Interesowaly by mnie TV z przedzialu 40-52 cale i cena 3-4 tys. Jesli nie ma LEDow godnych polecenia to prosze zaproponowac cos dobrego za taka cene z uwzglednieniem podanych informacji:) TV bedzie podlaczonych do PS3.
a zadnych dobrych i konkretnych testow nie moge znalezc ktore by mnie interesowaly, raz znalazlem ale platne chyba za 10zl
Zmieniony przez - czolgerson w dniu 2010-12-17 14:41:22
Samsung UE46C8000.
Ale jeśli chcesz się zmieścić w 4 tys- PANASONIC TX-P46G20E.
Warto sobie pooglądać tego Panasonica w jakimś elektromarkecie, jakość do ceny- moim zdaniem rewelacja..
My możemy pomóc Ci w takim stopniu w jakim Ty możesz pomóc sobie. Czyli przeszukując różne fora, opinie innych, allegro oraz przeróżne sklepy internetowe. Rzucanie tu modelami (i wychwalanie ich) nie ma sensu, bo wątpię, że ktoś miał kilka telewizorów w domu i je porównywał. Oglądanie w markecie też odpada (no chyba że sam wygląd obudowy) ze względu na warunki, które od domowych znacznie odbiegają. Na pewno nie kupuj TV w Media-Markt, Euro RTV-AGD (no chyba, że mają odpowiednie pomieszczenia) itp. Szukaj po odpowiednich salonach, których niestety jest mało, ale mają przynajmniej specjalne pokoje, w których poczujesz się jak u siebie. Tyle z mojej strony.
Zmieniony przez - paco128 w dniu 2010-12-19 13:56:48
Przepraszam, ale ja mam kilka różnych telewizrów led w domu I z kilkudziesiecioma modelami różnych producentów miałem bliske spotkania trzeciego stopnia z racji zawodu.
Poza tym- sporo znajomych ma telewizory LED, spora część z nich ma modele z mojej rekomendacji -razem je kupowaliśmy i uruchamialiśmy.
Więc chyba mogę zaproponować 2 modele, które znam trochę lepiej niż czytelnik ulotki MM.
Przeglądanie allegro i sklepów internetowych niewiele się różni od przeglądania ulotek hipermarketów.