Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 749 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Telefon- multimedialna zabawka, czy urządzenie do komunikacji? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Telefon- multimedialna zabawka, czy urządzenie do komunikacji?"   

erminho
 Wysłana - 4 czerwiec 2006 16:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

do napisania tego tematu zaispirowaly mnie ostatnie posty Thomy'ego, o tym, ze telefon jest do dzwonienia etc. %)

jakie Wy macie zdanie na ten temat? do czego uzywacie telefonu? do dzwonienia, sluchania muzyki, ogladania filmow, chodzenia po internecie, robienia fotek, krecenia filmow..?

ja rozumiem, ze telefon powinien glownie dzwonic, ale teksty 'telefon nie jest do robienia zdjec, od tego sa cyfrowki', 'telefon sluzy do dzwonienia' i inne tego typu sa moim zdaniem w dzisiejszych czasach troche nie na miejscu.. telefon zastepuje wiele innych urzadzen, takich jak odtwarzacze muzyki, ipody, aparaty cyfrowe, czy nawet konsole do gier.. rowniez pisanie, ze te wszystkie bajery w telefonie sa gorszej jakosci, niz jakby byly osobno tez nie jest prawda, choc sa telefony, w ktorych aparat jest tylko dodatkiem, ale sa tez takie, w ktorych producenci przywiazuje najwieksza wage wlasnie do aparatu, czy jakiegos innego 'bajeru' (np. odtwarzanie muzyki w sony ericssonach serii W [walkman])..

ja sam uzywam telefonu glownie do komunikacji (rozmowy, sms'y..), ale tez czesto cpykam fotki, mimo, iz to tylko VGA, krece krotkie filmiki.. do tego czesto gram w rozne gry java i raz na jakis czas w razie potrzeby odbiore maile.. i to tyle, bo do odtwarzania muzyki wole uzywac malego playerka mp3, robiania zdjec z wakacji wole cyfrowke, do surfowania po internecie mam komputer...

Specjalista -

spider00
 Wysłana - 4 czerwiec 2006 16:36      [zgłoszenie naruszenia]

Wypowiedzi każdego tutaj, pewnie będą uzaleznione od tego, jakiego telefonu używa...
Ja ze swoją 3100 co mogę robić? Dzwonienie/sms ew. wężyk na przystankach...
Jednak jak miałem E1000 (lub jak będę miał W800i) szły mp3 z telefonu, aparat, gierki i wszystko co możliwe.

Technologia się rozwija, niedługo będzie można się spodziewać wyjścia z mody odtwarzaczy mp3, cyfrówek - po co to wszystko, skoro coraz lepsze są w telefonach?
Zobaczcie na jakość mp3 w W800i czy innym SE z serii W... dodać do tego słuchawki KOSS`a i mamy sprzęt lepszy od iPoda.
Aparatem w Sharpie 903SH też nie można pogardzić...

Podsumowując myślę, że istota "telefon do dzwonienia" jest już daaawno przereklamowana...

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

erminho
 Wysłana - 4 czerwiec 2006 16:44      [zgłoszenie naruszenia]

"niedługo będzie można się spodziewać wyjścia z mody odtwarzaczy mp3, cyfrówek "

bez przesady..

Specjalista -

spider00
 Wysłana - 4 czerwiec 2006 17:21      [zgłoszenie naruszenia]

Takie moje zdanie...

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

Dearth
 Wysłana - 5 czerwiec 2006 06:41       [zgłoszenie naruszenia]

Multumedialna zabawka
Dlaczego? Moim urzadzeniem do komunikacji jest telefon stacjonarny. gadu-gadu i bramki sms.
Cyfrowki i kamery nie mam, wiec k700i sluzy mi za aparat oraz urzadzenie do nagrywania krotkich filmikow. Mp3 playera mam, ale posluchac sobie nutek na k700i tez mozna W gry nie gram, ale w pociagu/autobusie mozna sobie pyknac w sony ericssonowego tennisa

misiu [*]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Telefon- multimedialna zabawka, czy urządzenie do komunikacji?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL