do napisania tego tematu zaispirowaly mnie ostatnie posty Thomy'ego, o tym, ze telefon jest do dzwonienia etc. %)
jakie Wy macie zdanie na ten temat? do czego uzywacie telefonu? do dzwonienia, sluchania muzyki, ogladania filmow, chodzenia po internecie, robienia fotek, krecenia filmow..?
ja rozumiem, ze telefon powinien glownie dzwonic, ale teksty 'telefon nie jest do robienia zdjec, od tego sa cyfrowki', 'telefon sluzy do dzwonienia' i inne tego typu sa moim zdaniem w dzisiejszych czasach troche nie na miejscu.. telefon zastepuje wiele innych urzadzen, takich jak odtwarzacze muzyki, ipody, aparaty cyfrowe, czy nawet konsole do gier.. rowniez pisanie, ze te wszystkie bajery w telefonie sa gorszej jakosci, niz jakby byly osobno tez nie jest prawda, choc sa telefony, w ktorych aparat jest tylko dodatkiem, ale sa tez takie, w ktorych producenci przywiazuje najwieksza wage wlasnie do aparatu, czy jakiegos innego 'bajeru' (np. odtwarzanie muzyki w sony ericssonach serii W [walkman])..
ja sam uzywam telefonu glownie do komunikacji (rozmowy, sms'y..), ale tez czesto cpykam fotki, mimo, iz to tylko VGA, krece krotkie filmiki.. do tego czesto gram w rozne gry java i raz na jakis czas w razie potrzeby odbiore maile.. i to tyle, bo do odtwarzania muzyki wole uzywac malego playerka mp3, robiania zdjec z wakacji wole cyfrowke, do surfowania po internecie mam komputer...
|