Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 528 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Telefon za 650-800 zł Nokia 5800 - Samsung S8500? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Telefon za 650-800 zł Nokia 5800 - Samsung S8500?"   

Hughes
 Wysłana - 23 styczeń 2011 13:42        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam! Zamierzam kupić telefon w granicach 650 - 800 zł. Najbardziej zależy mi na dobrej jakości odtwarzanej muzyki oraz dobrej jakości zdjęć, poza tym bateria - aby trzymała te 3 dni, WiFi i GPS. Nie musi być dotykowy. Tylko nówki.

Zastanawiam się nad Nokią 5800 - bardzo dobra jakość dźwięku, ale jest to już troche starszy model no i z tego co słyszałem zdjęcia nie wychodzą w dobrej jakości. Mogę ją dostać za 650 zł, za pozostałe 150 mógłbym kupić dobre słuchawki np HS-62.

Myślałem też nad Samsungiem S8500 Wave, ma bardzo dobry aparat, ale nie wiem nic o jakości muzyki i baterii w nim, nie wiem też jak sprawuje się system Basa w porównaniu do Symbiana i OS - nie mam doświadczenia w samsungach, czy posiada on darmowego GPS'a? Mogę go dostać za 800 zł.

Który z tych telefonów jest bardziej wart swojej ceny, który mi poponujecie oraz jaki inny model może mi odpowiadać?
Pozdrawiam!

zbysiu13
 Wysłana - 23 styczeń 2011 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

Jakość zdjęć, a szczególnie muzyki to chyba tylko któryś z SE.

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

Hughes
 Wysłana - 23 styczeń 2011 15:35      [zgłoszenie naruszenia]

Ale żeś mi pomógł stary..

zbysiu13
 Wysłana - 23 styczeń 2011 20:18      [zgłoszenie naruszenia]

A dlaczego mam za ciebie szukać po internecie.
Miałem kilka SE, obecnie także nową Nokię i zdecydowanie nie umywa się ona jakością muzyki do muzyki, jaką oferują SE. Pozwolę sobie nie wymieniać nazw modeli, żeby ktoś nie odsądzał mnie od czci i wiary, bo "jemu wszystko pięknie gra" W każdym razie nie były to modele z niskiej półki. O Badzie, o GPS w Wavie też jest mnóstwo informacji w sieci. Jeśli nie znajdziesz NIC, postaram się na jutro odpisać na te tematy- kolega z pracy ma S8500.
Naprawdę warto samemu posiedzieć, poczytać, postudiować, pooglądać fotki, porównywać. Co najmniej parę dni. Pochodzić po sklepach i przymierzyć sobie do ręki. Na forum może dwie osoby pochwalą to, co mają. A trzecia będzie zachwycona tym, co widziała u kumpla. Taki komplet informacji zadowoliłoby Ciebie?? Bo mnie nie.
Takie jest moje skromne zdanie. No ale cóż, czekajmy na inne wpisy.

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

mlynek0906
 Wysłana - 2 marzec 2011 18:52       [zgłoszenie naruszenia]

.

Zmieniony przez - mlynek0906 w dniu 2011-03-03 19:32:34

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Telefon za 650-800 zł Nokia 5800 - Samsung S8500?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL