| Autor |
"Telefony z Chin" |
|
|
JussT1k
|
|
Wysłana - 30 listopad 2010 20:30 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam konkretne pytanie, słyszałam o stronach na ktoych mozna sobie kupic takie jakby zamienniki-podrobki ofyginalnych telefonow za duzo mniejsza kwote. znacie jakies takie strony?? nie wiem czy to jest w chin czy z kad dokladnie, ale chdozi o te podrobki konkretnych tel no z tymi samymi funkcjami alejednak nie oryginalne i za duzo mniejsza cene ;> jakies linki...? ;>
| |
|
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
|
|
|
JussT1k
|
|
ooo super o to chdozilo;> czyli zwia sie telefony "tv" ? xd hehe wielkie dzieki ;p masz soga ;p |
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
nie, ale wszystkie są wyposażone w odbiornik TV.
a Marki to NOKLA, SONY ERICCSON,SANY ERICSSAN etp.
|
|
|
JussT1k
|
|
o co chdozi z tym odbiornikiem tv konkretnie? xd zxe mozna ogladac to co w telewizji leci? xd |
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
dokładnie tak, ale tylko TV naziemna. przeczytaj opis aukcji i tam masz wszystko opisane.
|
|
|
Kutagawa
|
|
A co możecie powiedzieć o takich telefonach, jak prezentują się jakościowo, mają te same funkcje? Co z częściami i serwisem? |
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
Miałem tylko do czynienia z NOKLA N95 więc jakość wyświetlacza na poziomie telefonów 3 półki niższych, mniej więcej siemens c65, spasowanie marne, ogólnie china. nie wiem jak teraz wygląda sprawa. Biedronka sprzedaje podobne telefony (tv, 2 simy) i wyglądają solidnie.
|
|
|
paco128
|
|
Poszukaj na youtubie. Tam spotkały się z wieeelką krytyką. Nie kupuj tego badziajstwa. Więcej z tym kłopotów niż to warte. |
 |
|
|
|
motofreak
|
|
wiem , że telefony Vordon są wyposażone w tuner tv, i rzeczywiście to jest super sprawa i przede wszytskim sa nie drogie , a to jest zdecydowanie bardzo ważne [vordon.pl/towar.php?53/telefon_t5000_vordon]
możne go kupić na allegro i w sklepie internetowym , polecam |
 |
|
|
|
motofreak
|
|
wiem , że telefony Vordon są wyposażone w tuner tv, i rzeczywiście to jest super sprawa i przede wszytskim sa nie drogie , a to jest zdecydowanie bardzo ważne
możne go kupić na allegro i w sklepie internetowym , polecam |
 |
|