Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 820 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
To się ludzie wycwanili !!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "To się ludzie wycwanili !!!"   

Thomy
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 12:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Jak kupowałem telefon z numerem z POPa jakieś 3 lata temu każdy miał numer z Idei ok 90% osób w mojej książce telefinicznej miało numer z Idei a teraz każdy się wycwanił i jak nie dawno przeglądałem sobie książke telefoniczną to 70% osób mam z ery 20% z plusa a z Idei mam może 4 numery normalnie porażka. W POPie smsy są za 1 grosz a minuta za 30 gr. a nawet za 15 gr. więc można by było dzwonic i smsować tanio a do innych sieci mam drożej poprostu porażka co się z ludźmi stało.

spider00
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 12:28      [zgłoszenie naruszenia]

era poszła do przodu - trzeba przyznać.
sam zastanawiam się, czy przedłużyć umowę z Orange, czy iść do Ery...

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

master266
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 12:50      [zgłoszenie naruszenia]

ja jestem w plusie ale dziwie sie ludziom ze tak ciagna do ery

tajniaczek
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 14:54      [zgłoszenie naruszenia]

era ma najtansze telefony a to bardzo przyciaga ludiz.. a ja mam wiekszosc z orange.. wiec zalezy to od ludzi

Sprzedam Motorole E 1000

Znawca -

master266
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 15:17      [zgłoszenie naruszenia]

moim zdaniem najtaniej telefony w mix plusie. ale nie uważam że plus jest dobry poniewarz korzystam z plusa. jak skończy mi się umowa na plusa to od razu idę do orange

erminho
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 17:32      [zgłoszenie naruszenia]

ja preferuje tylko pre-paidy.. kiedys bylem w pop'ie, od jakichs 14 miesiecy jestem w simplusie i jestem bardzo zadowolony, do simplusa przeszedlem, bo tam mialem wiecej znajomych ogolnie tanioszka- sms 1gr, 25gr min.. chociaz teraz heyah ma zdecydowanie najtaniej jesli chodzi o pre-paidy, ale w heyi mam akurat malo znajomych, wiec mnie to nie dotyczy w orange jedynie podob mi sie tani gprs.. a ery nigdy nie lubilem, oferty abonamentowe maja korzystne racja, telefony tez tanie, ale TAK-TAK juz gorzej.. drogo

Specjalista -

Thomy
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 17:45      [zgłoszenie naruszenia]

Idea/Orange straciła wielu klientów, wielu moich znajomych miało telefony na karty z POPa i wszyscy uciekli do Ery nawet moja mama i babcia teraz nie mam komu wysyłać tych smsów po groszu. Moim zdaniem Idea/Orange powinna czyms przyciągnąć klientów. Telefony ma drogie i za przepisanie numeru trzeba płacić na dodatek minuty też są drogie poprostu zostali w tyle jak tak dalej pójdzie to stracą klientów.

erminho
 Wysłana - 2 czerwiec 2006 19:15       [zgłoszenie naruszenia]

mylisz sie, ostatnio widzialem statystki uzytkownikow danej sieci i orange wciaz prowadzi pod wzgledem liczby userow, ze spora przewaga nad era.. sporo w tyle jest plus.. moze gdzies znajde arta ze statsami z maja..

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

To się ludzie wycwanili !!!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL