Chciałbym wam przedstawić świetną stronę na której można wygrać przeróżne prezenty, począwszy od iPodów, laptopów, kończąc na zegarkach, pluszakach, wiatraczkach itp.
Strona posiada już ponad 500.000 użytkowników! każdego tygodnia wysyłanych jest ponad 10.000 nagród! tyle jest naprawdę, można to sprawdzić na stronie. Firma jest bardzo zaufana, pisali o niej w gazetach, mówili w francuskiej telewizji i radiu.
Codziennie możemy rozegrać ok. 25 partii w 12 różnych gier za darmo. Dodatkowo po wykonaniu przeróżnych zadań można odsłonić dodatkowo 6 darmowych gier! Są też 2 gry które dostajemy po aktywowaniu maxpacka (specjalnego kodu który można kupić za pieniądze, wygrać na innych stronach. po 5 dniach aktywności dostajemy 1 darmowego maxpacka!) Co tydzień są gry specjalne w których można wygrać bardzo atrakcyjne nagrody! Do tego również są gry płatne, za które płaci się z naszego kuferka (pieniędzy zarobionych w grze).
Jeśli macie jakieś pytania piszcie tutaj, mailujcie (shadow@a-f.pl), piszcie na gg: 1129933.
Uwaga, jest to link refferencyjny! czyli zarejestrujecie się podamnie, dzięk czemu moge wygrac różne nagrody lub dostać taką samą nagrode jeżeli ktoś z moich poleconych wygra. Prosiłbym o zarejestrowanie się z niego ponieważ poinformowałem was o tej świetnej stronie.
Dodatkowo jeżeli się zarejestrujecie z mojego linku uzyskacie u mnie wiele pomocnych wskazówek, opisów gier, rady jak przechodzić gry i questy, oraz zawsze pomoge jeżeli coś bedzie potrzebne! :)
Eee tam. A kto ma dziś czas na takie zabawy? Nie to forum...
A z resztą, za darmo to można najwyżej w łeb dostać.
Pewnie każda rejestracja daje im moje dane osobowe, z którymi robią co zechcą. No i pewnie trzeba oglądać reklamy. A Ty pewnie zarabiasz na polecaniu takich stron.
ehh... nic nie zrozumiałes. zajmuje to 20 minut, nie trzeba ogladac reklam, dane osobowe są chronione prawem (są zarejestrowani normalnie jako francuska firma) :) a pozatym jest pare polskich for gdzie ludzie cieszą się z tego że grają i wygrywaja fajne nagrody ;)
Zadam proste pytanie: co z tego ma ta francuska firma?
Dajmy taki przykład: YouTube.com Mieli być za darmo aż będą na tyle popularni, że wprowadzą reklamy za które będą zarabiać kupę szmalu. Nie wiem czy wprowadzili, bo nie korzystam, ale po prostu taki mieli plan.
Inny przykład: wyszukiwarka google. Daje wyniki wyszukiwania niby za darmo, ale dyskretnie wyświetla reklamy.
A ta Twoja strona? Nie dość, że miała by dawać rozrywkę, to i jeszcze nagrody? Coś tu nie gra.
Jestem ciekaw czy Ty też tam grasz. I jestem ciekaw czy dla przyjemności, czy tylko tyle ile trzeba, aby pieniążki za polecanie przez innych mogły wpływać na konto (w dowolnej, niekoniecznie pieniężnej postaci).
Mówisz o forach? Znam coś gorszego. Kilku moich kumpli maniakalnie gra w jakieś "ogejmy", "MU onlajny" czy inne "tibie". Po prostu wstyd mi się robi jak dwudziestoletni ludzie ciągle gadają o jakiś idiotyzmach, różczkach, zbrojach, galaktykach...
I sam na pewno nie chcę w to wchodzić!
Aha, już się domyślam na czym zarabia ta firma. Pewnie aby uzyskać dodatkowe "moce" (powiedzmy, że tak to nazwałem), to trzeba płacić jakimi SMS-ami. Typowe żerowania na uzależnionych od wirtualnej rozrywki ludziach.
[http://www.radioarts.pl/leksykon/] - Leksykon techniki radiowej ;)
Wiem co masz na myśli :) tak gram w to, robie dużo grafiki, bawię się w php itp. i jak już poprostu mam tego dość to lubie sobie w takie coś pograć :) i nie gram tam dla pieniędzy tylko dla przyjemności. Potwierdzam że ludzie którzy grają w MMORPG (tibia, mu, wow itp.) są naprawde uzależnieni i to jest bardzo przykre :P A co oni z tego mają jeżeli nawet reklam nie wyświetlają? :) A no to jest dosyć proste.
Prizzpass (kod który pozwala na granie w wieksza ilosc partii, ukryte gry itp.) na prizee.com kosztuje ok. 1.80E kartą kredytową lub ok. 2E za pomocą telefonu. Żeby uzbierać bubzy na np. xBoxa 360 musisz wydac jakies 200 prizzpassów albo dużo mniej jeżeli masz szczęście lub jesteś w świetnym klanie to pójdzie to dość łatwo. (chodzi o to, że kilka osób zakłada klan i w pewnym określonym terminie, ten klan który przejdzie najwiecej gier otrzymuje nagrode, za pierwsze miejsce teraz jest 500E) Wiec prosto obliczyć ża na prizzpassy wydają ludzie ok. 400E, a XB360 w losowaniu kusztuje 80E za los. Przeciętnie jest kupowanych 20 losów więc wydanych jest 1600E, a nagrode wygrywa tylko jedna osoba. Wartość nagrody to ok. 500E, więc prizee.com jest ponad 1000E do przodu z zyskiem :) I tak to się ogólnie ma :)Do tego wiele osób przegrywa w płatnych grach ;)