Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1179 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Trzeszczace glosniki 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Trzeszczace glosniki"   

fad
 Wysłana - 4 styczeń 2004 23:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

Jest jakis sposob aby zapobiec trzeszczeniu glosnikow PC przy wlaczaniu sie np lodowki, w nocy to normalnie zawalu mozna dostyac!!!???

wolo
 Wysłana - 5 styczeń 2004 17:54      [zgłoszenie naruszenia]

kup sobie listwe, znaczy sie filtr (taka złodziejka z kolorowym światełkiem i włącznikiem, jakby kto nie wiedzial)

fad
 Wysłana - 5 styczeń 2004 21:08      [zgłoszenie naruszenia]

Aha wiem kumam, a samemu nic nie da sie wykombinowac?

Zmieniony przez - fad w dniu 2004-01-05 21:09:00

wolo
 Wysłana - 5 styczeń 2004 23:10      [zgłoszenie naruszenia]

podlacz glosniki do innego kontaktu, najlepiej takiego ktory siedzi na innym bezpieczniku. sprawdzic to mozesz w prosty sposob - wylaczaj i wlaczaj bezpieczniki sprawdzajac w miedzyczasie kiedy w jakim kontakcie jest napiecie, az dojdziesz do tego, w ktorym kontakcie jest prad wtedy, kiedy w tym co lodowka i twoje glosniki nie bedzie pradu. i do tego wlasnie sprobuj podlaczyc glosniki.

innych sposobow nie znam, byc moze pan R.Horror cos poradzi, bo z tego co widze dobrze sie zna w temacie :) przy okazji by mi sie przydalo tez cos na temat wykonania takiego filtra "wiejskimi" sposobami

fad
 Wysłana - 8 styczeń 2004 09:43       [zgłoszenie naruszenia]

Znalazlem cos na ten temat aby samemu wykonac filtr, znalazlem to na elektrodzie ale ja sie tego nie podejme to jest wyzsza szkola jazdy, jak chcesz to ci moge to podeslac na meila! Plik jest w formacie djvu

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trzeszczace glosniki

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL