Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 861 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
UPC Polska 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "UPC Polska"   

nbogdan
 Wysłana - 5 czerwiec 2010 18:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Uwaga!!!
ostrzegam wszystkich którzy zastanawiaja się nad skorzystaniem z oferty UPC Polska. Tak niesolidnej firmy to nie ma polskim rynku. Do tego w serwisie pracuja *****e. Od sześciu miesięcy co pare dni zanika częśc kanałów. Panienka z serwisu telefonicznego upiera sie aby przysłać technika. technik oczywiście nie przychodzi bo nie ma po co. dzwoni, ze już właczył jakieś tam urzadzenie i jest ok. Za kilka dni ta sama sytuacja. I tak w nieskończoność. Ostrzegam wszystkich.
Jesli chcesz mieć zszarpane nerwy i być traktowany jak ***** to zamów sobie kablówkę w UPC
Pozdrawiam wszystkich
Bogusław

wujekborys
 Wysłana - 5 czerwiec 2010 23:23      [zgłoszenie naruszenia]

dziekuje za ostrzeżenie.. siostra chciała zawrzeć z nimi umowe

jeśli pomogłem pamietaj o sog'u

senior43
 Wysłana - 6 czerwiec 2010 10:57      [zgłoszenie naruszenia]

Również dziękuję za ostrzeżenie.A o takich niesolidnych firmach należy bezwzględnie mówić,informować.

zbysiu13
 Wysłana - 10 wrzesień 2010 04:18       [zgłoszenie naruszenia]

Grzebałem sobie po nocy w starszych postach i mam ten. Taaaak, była prywatna telewizja kablowa. - PTK (Ryntronik) pod koniec lat osiemdziesątych, później kupili ich hamerykańcy z UPC.. Nie było jakiś większych problemów. wręcz przeciwnie- kwitło bezproblemowo rozdzielanie sygnału między pokojami, a także między... sąsiadami. Płacili na pół. A w razie awarii technik kablowy miał przyjść i przychodził- psi obowiązek. Na ten czas rozpinały i chowały się trójniki i inne rozgałęziacze

Zmieniony przez - zbysiu13 w dniu 2010-09-11 02:20:34

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

UPC Polska

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL