Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1396 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Uszkodzony mp3 player 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Uszkodzony mp3 player"   

lukaszk
 Wysłana - 4 kwiecień 2006 20:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam! zepsul mi sie mp3 player i nie wiem gdzie w krakowie moge znalesc jakis serwic. Albo moze ktos ma pomysl w jaki sposob go naprawic? jak na moje oko to wyglada na to ze oprogramowanie padlo (jezeli jest to oczywiscie mozliwe) po wlaczeniu pojawia sie duzy napis CREATIVE i nic wiecej sie nie dzieje a powinien ruszyc dalej :/ pozniej nie da sie go rowniez wylaczyc, trzeba poczekac az sie baretia rozladuje i sam sie wylaczy, mp3 player jest firmy creative, model zen sleek o pojemnosci 20gb z gory dzieki, za pomoc bede sogi

Zmieniony przez - lukaszk w dniu 2006-04-04 20:46:39

wolo
 Wysłana - 5 kwiecień 2006 04:23      [zgłoszenie naruszenia]

mam creative zen touch ale nie spotkalem sie z czyms takim. sproboj wgrac inna wersje firmware (niekoniecznie najnowsza) o ile go wykryje, jesli nie jest "do konca uruchomiony" ze tak powiem. na zywca nie wiem czy przeprogramujesz firmware, polecam skontaktowac sie z jakims dzialem technicznym creative (tylko nie z tym podstawowym biurem obslugi klienta bo ci pewnie splawia bez zadnej pozytecznej informacji)

mejk lof, not łor !

Rafacker
^_^
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 13:38      [zgłoszenie naruszenia]

sppróbuj go sformatować, podlacz go do kompa bez włożonej baterii

"Masz problem z Projektem Audio lub zwrotnicą? Napisz to sie dogadamy ;-)"
[rafacker.cba.pl]

Specjalista -

lukaszk
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 15:00      [zgłoszenie naruszenia]

ale on nie ma wymiennej baterii, tzn moze i da sie wymienic ale trzeba rozkrecic mp3playera :/ formatowac probwalem ale zaczyna go formatowac i dalej jakby sie zawiesza :/ czekalem kilka godz i nic nie ruszylo wiec chyba nie da sie go sformatowac :/ sprobuje z tym firmwarem (nie wiem czy dobrze napisalem) ale przez swieta bo teraz mam dostep do kompa z win2000 a na takiego win nie znalazlem firmware'a na stronce creativa. Jakby ktos jeszcze mial jakies pomysly to piszcie :) a wam daje po sogu za rady :)

Zmieniony przez - lukaszk w dniu 2006-04-07 15:01:52

Rafacker
^_^
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 15:04      [zgłoszenie naruszenia]

Jeżeli masz go na gwarancji to nei rozkręcaj, jesli nie masz gwarancji juz proponuje go rozkręcić, wyjąć baterie na pare godzin, wlozyc ponownie i sprobowac, tak czasem jest z telefonami ze zwariują, po wyjeciu baterii na pewien okres czasu pewne ustawienia się resetują i wszystko wraca do normy.

"Masz problem z Projektem Audio lub zwrotnicą? Napisz to sie dogadamy ;-)"
[rafacker.cba.pl]

Specjalista -

lukaszk
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 17:39       [zgłoszenie naruszenia]

mam gwarancje tylko problem jest taki ze kupilem go w zeszle wakacje w dublinie w sklepie internetowym creativa :/ moja siostra pracowala w creativie i miala znizki wiec sobie kupilem i teraz mi sie zepsul :/ rozkrecac raczej nie bede bo wybieram sie do dublina takze w te wakacje moze tam cos zalatwie bo na gwarancji jest jeszcze chyba ponad rok tylko ze do wakacji jest jeszcze sporo czasu :/ jakby ktos mial jeszcze jakies sugestie jak go naprawic to zapraszam :)

Zmieniony przez - lukaszk w dniu 2006-04-07 17:40:05

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Uszkodzony mp3 player

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL