| Autor |
"Uszkodzony mp3 player" |
|
|
lukaszk
|
|
Wysłana - 4 kwiecień 2006 20:45 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam! zepsul mi sie mp3 player i nie wiem gdzie w krakowie moge znalesc jakis serwic. Albo moze ktos ma pomysl w jaki sposob go naprawic? jak na moje oko to wyglada na to ze oprogramowanie padlo (jezeli jest to oczywiscie mozliwe) po wlaczeniu pojawia sie duzy napis CREATIVE i nic wiecej sie nie dzieje a powinien ruszyc dalej :/ pozniej nie da sie go rowniez wylaczyc, trzeba poczekac az sie baretia rozladuje i sam sie wylaczy, mp3 player jest firmy creative, model zen sleek o pojemnosci 20gb z gory dzieki, za pomoc bede sogi
Zmieniony przez - lukaszk w dniu 2006-04-04 20:46:39
| |
|
 |
|
|
|
wolo
|
|
mam creative zen touch ale nie spotkalem sie z czyms takim. sproboj wgrac inna wersje firmware (niekoniecznie najnowsza) o ile go wykryje, jesli nie jest "do konca uruchomiony" ze tak powiem. na zywca nie wiem czy przeprogramujesz firmware, polecam skontaktowac sie z jakims dzialem technicznym creative (tylko nie z tym podstawowym biurem obslugi klienta bo ci pewnie splawia bez zadnej pozytecznej informacji)
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
sppróbuj go sformatować, podlacz go do kompa bez włożonej baterii
 |
|
|
|
lukaszk
|
|
ale on nie ma wymiennej baterii, tzn moze i da sie wymienic ale trzeba rozkrecic mp3playera :/ formatowac probwalem ale zaczyna go formatowac i dalej jakby sie zawiesza :/ czekalem kilka godz i nic nie ruszylo wiec chyba nie da sie go sformatowac :/ sprobuje z tym firmwarem (nie wiem czy dobrze napisalem) ale przez swieta bo teraz mam dostep do kompa z win2000 a na takiego win nie znalazlem firmware'a na stronce creativa. Jakby ktos jeszcze mial jakies pomysly to piszcie :) a wam daje po sogu za rady :)
Zmieniony przez - lukaszk w dniu 2006-04-07 15:01:52 |
 |
|
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
Jeżeli masz go na gwarancji to nei rozkręcaj, jesli nie masz gwarancji juz proponuje go rozkręcić, wyjąć baterie na pare godzin, wlozyc ponownie i sprobowac, tak czasem jest z telefonami ze zwariują, po wyjeciu baterii na pewien okres czasu pewne ustawienia się resetują i wszystko wraca do normy.
 |
|
|
|
lukaszk
|
|
mam gwarancje tylko problem jest taki ze kupilem go w zeszle wakacje w dublinie w sklepie internetowym creativa :/ moja siostra pracowala w creativie i miala znizki wiec sobie kupilem i teraz mi sie zepsul :/ rozkrecac raczej nie bede bo wybieram sie do dublina takze w te wakacje moze tam cos zalatwie bo na gwarancji jest jeszcze chyba ponad rok tylko ze do wakacji jest jeszcze sporo czasu :/ jakby ktos mial jeszcze jakies sugestie jak go naprawic to zapraszam :)
Zmieniony przez - lukaszk w dniu 2006-04-07 17:40:05 |
 |
|