| Autor |
"Włamanie do archiwum gg" |
|
|
MikolS
|
|
Wysłana - 22 maj 2003 10:53 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawa ma sie nastepująco, ktosik sobie robi ze mnie jaja na gg, i chciałbym władować sie do jego gg, mam numer tego użytkownika gg, jednak trudno jest znaleźć hasło, potrzebuej do tego jakiegoś programu lub krok po kroku wytumaczenia jak wykonać to zadanie, i czy jest to wogóle możliwe.
Z góry dizekuje za rady.
| |
|
 |
|
|
|
slimak
|
|
Właściwie nie ma sposobu. Lecz są wyjątki od reguły. Musisz mieć zainstalowane Power GG. i włączyć funkcję inwigilator. Warunek jest taki że masz go w swojej liście kontaktów i posiada status "dostępny" lub co najmniej "zaraz wracam". Po uruchomieniu inwigilatora otrzymujesz jego numer IP. No i dalej są programy do śledzenia IP (po kłębku do nici). Niestety nie pamiętam nazw tych programików, ale daję sobie głowę uciąć, że są dostępne na interku.
Powodzenia.
Ślimak |
 |
|
|
|
Rafusi
|
|
|
|
|
TJM
|
|
Włam się do mnie. Życzę powodzenia.
|
 |
|
|
|
freake4u
|
|
Jeżeli chcesz mu się włamać na gg potrzebujesz config.dat z jego GG i progsa typu GG Config Reader. Wczytujesz config.dat i masz jego Hasło jak na dłoni :). Zakładasz nowego urzytkownika, zaznaczasz że masz już swój numer gg i wpisujesz jego numer i hasło.
|
 |
|
|
|
TJM
|
|
Heheh a skąd masz pewność że w pliku config.dat będzie hasło ? Wcale nie musi być. Poza tym jeszcze trzeba umieć ten config zdobyć.
|
 |
|
|
|
freake4u
|
|
Jeszcze nigdy niemiałem sytuacji żeby w tym pliku biebyło hasła. A zdobycie pliku niejest takie trudne, trzeba poprostu troszke pomyśleć i zbajerować "ofiare" .
|
 |
|
|
|
TJM
|
|
Heh no to wielki panie chacka` wejdź sobie w ustawienia gg i zobacz że jest tam opcja "nie zapamiętuj hasła w programie" albo "zapamiętaj hasło" zaznaczona lub nie zaznaczona zależnie od tego co tam pisze i wersji gg.
|
 |
|
|
|
Mariusz_1979
|
|
uwielbiam chakjerów
Pozdrawiam wszystkich
Moderator działów: "Dla zielonych", "Prawo komputerowe", "Administracja" na KFD |
 |
|
|
|
czinczer
|
|

własnie potrzebuje cos zeby sie wlamac na gg tylko bez programu
|
 |
|
|
|
taska111
|
|
Mam pytanko... Wie ktoś może jak włamać się na czyjeś gg?? Tak krok, po kroku... Jak możecie to wyślijcie mi to na poczte natalia0331@wp.pl dzieki :) |
 |
|