| Autor |
"Własna strona elektroniki" |
|
|
fenler
|
|
Wysłana - 31 październik 2010 12:29 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam wszystkich! Założyłem swoją stronkę na której jestem Adminem i myślę że rozwinie się to forum. Może obejrzał lub zarejestrował by się ktoś z tego forum na moje bo na tym forum myślę że są ci którzy znają się na elektronice i pomogli by mi rozwinąć moje nowe forum na temat elektroniki o to adres: [www.forumelektr.fora.pl]
 |
|
|
|
zbysiu13
|
|
Hm, a kto tam właściwie jest adminem... bo nick admina oraz podpis (bananowy) jakoś dziwnie kojarzy mi się z pewnym moderatorem forum, na którym jesteśmy...
|
|
|
fenler
|
|
Ja ,fenler, jestem Administratorem. A ten niby nowy użytkownik ,zett, to ty
|
|
R. Horror
|
|
Zapytam wprost. Czy raczysz usunąć zmałpowany "mój" profil i wszystko to, co piszesz pod moim imieniem, oraz teksty, które ukradłeś z felektr? Czy też wolisz, żebyśmy wystosowali list do administracji fora.pl i przedstawili im, jaki z Ciebie gagatek i co należy z tym Twoim forum zrobić? Chciałbym zaznaczyć, że policja też może zająć się takimi przypadkami (kradzież własności intelektualnej).
Wybieraj mądrze.
|
|
|
paco128
|
|
No nie. Ale plagiat... Zmałpowane wszystko co do joty. Poza tym, aby prowadzić takie forum musiałbyś mieć wiedzę tematyczną, której Ty raczej nie posiadasz. Stwierdzam to opierając się na Twoich tutejszych wypowiedziach. |
 |
|
|
|
R. Horror
|
|
Fakt faktem, takie przywłaszczanie nazw i tekstów, to chamstwo i najzwyklejszy brak honoru, zwłaszcza w sytuacji Fenlera. Jeśli ktoś chce sobie założyć forum, to jego sprawa. Tak czy inaczej, ja nie będę firmować swoim imieniem jakiejkolwiek twórczości tego bachora, tudzież pozwalać na "zżynanie" swoich i forumowych tekstów.
Najzwyczajniej NIE ZGADZAM SIĘ na to.
Żądam Fenlerze, abyś usunął owe treści, moją nazwę i zaprzestał podszywania się pode mnie. W przeciwnym razie interweniuję u panów z fora.pl (regulamin fora.pl, którego najwidoczniej nie czytałeś, jasno odnosi się do takich sytuacji).
Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2010-11-02 20:01:59
|
|
|
fenler
|
|
Ale R.Horror już zmieniłem nick na swój. A jeżeli chodzi o treści itd. to nie usune tego bo to jedyna moja deska ratunku żeby moje forum się rozwinęlo itd. a jeżeli się rozwinie dalej to i ja się poducze. A wogóle niektóre tematy moje to są z mojej głowy a nie wszystko od felektr.
|
|
R. Horror
|
|
Cytat:
"A jeżeli chodzi o treści itd. to nie usune tego bo to jedyna moja deska ratunku żeby moje forum się rozwinęlo"
Pozwól zatem, że zdobędę się na szczerość: gówno mnie to obchodzi . Jeśli chcesz mieć swoje miejsce, to sobie napisz sam. Nie ma i nie będzie przyzwolenia na kradzież i plagiat cudzej pracy, bo ktoś chce wypromować sobie swoje forum.
To już jest ordynarna bezczelność...
Do jutra (3.11.2010), do godziny 15:00 nie chcę widzieć na Twoim forum ani jednego słówka wziętego z FElektr. Dotyczy to postów pisanych przez użytkowników, samej formuły forum (opisów działów), a szczególnie tekstów pisanych przeze mnie. W przeciwnym razie sprawa trafia do wyższego szczebla.
Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2010-11-02 22:18:47
|
|
|
fenler
|
|
Bardzo proszę, tyle się napracowałem i nie chcę teraz tego kasować. R.Horror sory za to wszystko! Ale nie chcę usuwać ponieważ już dwóch użytkowników się zarejestrowało. Nic więcej nie dodam z tąd na moją stronkę!
|
|
R. Horror
|
|
Napracowałeś? Nad czym? Niemal 100% treści forum jest ukradzione z FElektr. To ja i inni użytkownicy się nad nią napracowaliśmy. Nie kompromituj się, człowieku...
Tworzysz kopię FElektr, kradniesz materiały, a potem ogłaszasz na FElektr gotową stronę jako SWOJĄ i zapraszasz wszystkich do siebie, żeby rozwijali TWOJE forum. Normalny człowiek zatarłby ślady po sobie i odszedł z resztkami godności, a Ty jeszcze śmiesz prosić, żeby ci odpuścić .
W tej sytuacji swoje przeprosiny możesz sobie wsadzić.
Jak wspomniałem, czas do jutra do 15:00.
Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2010-11-02 22:46:08
|
|
|
fenler
|
|
Zastanowie sie!