Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 816 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Różne
Własna strona elektroniki 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Własna strona elektroniki"   

fenler
 Wysłana - 31 październik 2010 12:29        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam wszystkich! Założyłem swoją stronkę na której jestem Adminem i myślę że rozwinie się to forum. Może obejrzał lub zarejestrował by się ktoś z tego forum na mojebo na tym forum myślę że są ci którzy znają się na elektronice i pomogli by mi rozwinąć moje nowe forum na temat elektronikio to adres: [www.forumelektr.fora.pl]

axn

zbysiu13
 Wysłana - 1 listopad 2010 20:12      [zgłoszenie naruszenia]

Hm, a kto tam właściwie jest adminem... bo nick admina oraz podpis (bananowy) jakoś dziwnie kojarzy mi się z pewnym moderatorem forum, na którym jesteśmy...

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

fenler
 Wysłana - 2 listopad 2010 07:14      [zgłoszenie naruszenia]

Ja ,fenler, jestem Administratorem. A ten niby nowy użytkownik ,zett, to ty

axn

R. Horror
 Wysłana - 2 listopad 2010 16:26      [zgłoszenie naruszenia]

Zapytam wprost. Czy raczysz usunąć zmałpowany "mój" profil i wszystko to, co piszesz pod moim imieniem, oraz teksty, które ukradłeś z felektr? Czy też wolisz, żebyśmy wystosowali list do administracji fora.pl i przedstawili im, jaki z Ciebie gagatek i co należy z tym Twoim forum zrobić? Chciałbym zaznaczyć, że policja też może zająć się takimi przypadkami (kradzież własności intelektualnej).
Wybieraj mądrze.

ROCKY HORROR

Właściciel drzewa bananowego :-)

paco128
 Wysłana - 2 listopad 2010 16:46      [zgłoszenie naruszenia]

No nie. Ale plagiat... Zmałpowane wszystko co do joty. Poza tym, aby prowadzić takie forum musiałbyś mieć wiedzę tematyczną, której Ty raczej nie posiadasz. Stwierdzam to opierając się na Twoich tutejszych wypowiedziach.

R. Horror
 Wysłana - 2 listopad 2010 17:12      [zgłoszenie naruszenia]

Fakt faktem, takie przywłaszczanie nazw i tekstów, to chamstwo i najzwyklejszy brak honoru, zwłaszcza w sytuacji Fenlera. Jeśli ktoś chce sobie założyć forum, to jego sprawa. Tak czy inaczej, ja nie będę firmować swoim imieniem jakiejkolwiek twórczości tego bachora, tudzież pozwalać na "zżynanie" swoich i forumowych tekstów.
Najzwyczajniej NIE ZGADZAM SIĘ na to.

Żądam Fenlerze, abyś usunął owe treści, moją nazwę i zaprzestał podszywania się pode mnie. W przeciwnym razie interweniuję u panów z fora.pl (regulamin fora.pl, którego najwidoczniej nie czytałeś, jasno odnosi się do takich sytuacji).

Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2010-11-02 20:01:59

ROCKY HORROR

fenler
 Wysłana - 2 listopad 2010 21:42      [zgłoszenie naruszenia]

Ale R.Horror już zmieniłem nick na swój. A jeżeli chodzi o treści itd. to nie usune tego bo to jedyna moja deska ratunku żeby moje forum się rozwinęlo itd. a jeżeli się rozwinie dalej to i ja się poducze. A wogóle niektóre tematy moje to są z mojej głowy a nie wszystko od felektr.

axn

R. Horror
 Wysłana - 2 listopad 2010 21:53      [zgłoszenie naruszenia]

Cytat:
"A jeżeli chodzi o treści itd. to nie usune tego bo to jedyna moja deska ratunku żeby moje forum się rozwinęlo"

Pozwól zatem, że zdobędę się na szczerość: gówno mnie to obchodzi . Jeśli chcesz mieć swoje miejsce, to sobie napisz sam. Nie ma i nie będzie przyzwolenia na kradzież i plagiat cudzej pracy, bo ktoś chce wypromować sobie swoje forum.

To już jest ordynarna bezczelność...

Do jutra (3.11.2010), do godziny 15:00 nie chcę widzieć na Twoim forum ani jednego słówka wziętego z FElektr. Dotyczy to postów pisanych przez użytkowników, samej formuły forum (opisów działów), a szczególnie tekstów pisanych przeze mnie. W przeciwnym razie sprawa trafia do wyższego szczebla.

Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2010-11-02 22:18:47

ROCKY HORROR

fenler
 Wysłana - 2 listopad 2010 22:26      [zgłoszenie naruszenia]

Bardzo proszę, tyle się napracowałem i nie chcę teraz tego kasować. R.Horror sory za to wszystko! Ale nie chcę usuwać ponieważ już dwóch użytkowników się zarejestrowało. Nic więcej nie dodam z tąd na moją stronkę!

axn

R. Horror
 Wysłana - 2 listopad 2010 22:39      [zgłoszenie naruszenia]

Napracowałeś? Nad czym? Niemal 100% treści forum jest ukradzione z FElektr. To ja i inni użytkownicy się nad nią napracowaliśmy. Nie kompromituj się, człowieku...

Tworzysz kopię FElektr, kradniesz materiały, a potem ogłaszasz na FElektr gotową stronę jako SWOJĄ i zapraszasz wszystkich do siebie, żeby rozwijali TWOJE forum. Normalny człowiek zatarłby ślady po sobie i odszedł z resztkami godności, a Ty jeszcze śmiesz prosić, żeby ci odpuścić .
W tej sytuacji swoje przeprosiny możesz sobie wsadzić.

Jak wspomniałem, czas do jutra do 15:00.

Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2010-11-02 22:46:08

ROCKY HORROR

fenler
 Wysłana - 2 listopad 2010 22:50      [zgłoszenie naruszenia]

Zastanowie sie!

axn

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Własna strona elektroniki

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL