Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2312 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Warto kupic ta koncowke mocy? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Warto kupic ta koncowke mocy?"   

Skobej
 Wysłana - 2 maj 2006 16:44        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam mam pytanie czy ktos spodkal sie z koncowka mocy SHARP SX-8800, co o niej myslicie, warto ja kupic?
[allegro.pl/item101388274_potezna_koncowka_sharp_sx_8800_o_mocy_1155_watt_.html]

Dj maniek
 Wysłana - 2 maj 2006 23:25      [zgłoszenie naruszenia]

A na co ci taki potwór?Co ty chcesz do tego podłączyć?

Skobej
 Wysłana - 3 maj 2006 09:09      [zgłoszenie naruszenia]

To chce podłaczyc:) mam juz jedna koncowke 2*250w ale nie daje rady dlatego chce kupic druga, moze ktos posiada manuala do tego sharpa?

Rafacker
^_^
 Wysłana - 3 maj 2006 16:54      [zgłoszenie naruszenia]

Chwilka, chcesz moze jeszcze powiedzieć ze masz to w pokoju ? jakim ?
I JAKIM PRAWEM W TYCH GÓRNYCH KOLUMNACH SĄ DWA RÓŻNE GŁOŚNIKI BASOWE W 1 OBUDOWIE???!!!???!!!

"Masz problem z Projektem Audio lub zwrotnicą? Napisz to sie dogadamy ;-)"
[rafacker.cba.pl]

Specjalista -

Skobej
 Wysłana - 3 maj 2006 19:04      [zgłoszenie naruszenia]

To jest zabudowa pokoju w stylu audiomaniaka:))) na codzien nie sa podlaczone (szkoda szyb:)))
uzywam ich tylko na imprezach.Gorne kolumny sa podzielone na dwie komory, jeden glosnik robi za "subwoofer" a drugi jest podpiety pod zwykla zwrotnice jeszcze wmontuje sopran.
Co do tego wzmaka to nie mam doswiadczenia ze sprzetami Sharpa, moze ktos ma lub mial takie cudo, za taka kase chyba lepszej koncowki nie kupie

Rafacker
^_^
 Wysłana - 3 maj 2006 22:58      [zgłoszenie naruszenia]

Jak dla mnie to audiomaniak powinien mieć jakościowo dobry sprzęt a nie ilościowo - ale to Twoje zdanie i każdy robi tak jak uważa za stosowne, jak widzisz ja mam całkiem odmienne zdanie.
Wracając do tematu to nie pomoge Ci gdyż nie mialem z takim sprzętem styczności.

"Masz problem z Projektem Audio lub zwrotnicą? Napisz to sie dogadamy ;-)"
[rafacker.cba.pl]

Specjalista -

Rene12333
 Wysłana - 17 lipiec 2008 11:31      [zgłoszenie naruszenia]

witam,posiadam Sharpa 8800 ,do wzmacka wbudowałem regulator głośności ...działa świetnie ...podłączyłem pod niego 4altusy z nowymi głośnikami hansena i alpharda...uderzenie jest nie iemskie gdyż dwie kolumny wyposażyłem w głośniki dwu cewkowe o mocy 340watt...ponadto zmasowałem dwie tuby blaupunkt wersje gt 2razy 200watt 4ohm...spreęt trzymam w domu..jest masakra...jak imprezy to tylko z moim sprzetem..nie ma nad czym się zastanawiać...jeśli moj sharp pociągnął mo sprzet to podejrzewam,że z Twoim nie będzie miał problemu...

Rene

impaller
 Wysłana - 17 lipiec 2008 11:57       [zgłoszenie naruszenia]

ech szkoda nawet pisać ciekawy jestem czy koleś zastanawiał się te 2 lata przed kupnem końcówki

LUXMAN LV-112
LUXMAN D-112
LUXMAN TD-377
Infinity RS 3000

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Warto kupic ta koncowke mocy?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL