| Autor |
"Wieża Grunding M7-C POMOCY!!!!" |
|
|
abes
|
|
Wysłana - 8 październik 2003 00:16 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam problem z wieżą grundinga, a mianowicie brak dźwięku kolumny są dobre sprawdzałem na innej , w środku nie widać aby coś sie popaliło, dźwiek jest jedynie na słuchawki, co się mogło zepsuć?????????
| |
|
 |
|
|
|
Preskaler
|
|
Cześć!
Nie znam tej konkretnej wieży, ale sprawdż czy nie spalił się bespiecznik /czasem mogą być dwa/. No i trzeba przeanalizować w jakich okolicznościach nastąpiło to uszkodzenie? /podczas np. transportu, głośnegio słuchania, czy grała do końca a na drugi dzień się nie odezwała/.
Jeśli są spalone bespieczniki a po ich wymianie /dokładnie takiej samej wartości/ będą się paliły, lub nadal będzie cisza, to należy podejrzewać końcówkę mocy.
Preskaler |
Znawca -
 |
|
|
|
abes
|
|
No tylko nie mogę znaleźdź bezpiecznków albo ich nie ma , a poza tym głos jest tylko na słuchawkach.W jakich okolicznościach nastąpiło uszkodzenie ciężko powiedziedź bo nie pamiętam poprostu słuchałem muzyki a na drugi dzień cisza. |
 |
|
|
|
abes
|
|
końcówka mocy o co chodzi?
* Jeśli ktoś cię nie szanuje za to kim jesteś to niech się ciebie boi * |
 |
|
|
|
Preskaler
|
|
Jeśli nie możesz znależć bespieczników, to musisz skorzystać z czyjejś pomocy. Doradzam jakiegoś bardziej zaawansowanego elektronika, lub zakład usługowy.
Pozdro!
Preskaler |
Znawca -
 |
|