Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1224 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Radio
Wieża Grunding M7-C POMOCY!!!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Wieża Grunding M7-C POMOCY!!!!"   

abes
 Wysłana - 8 październik 2003 00:16        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam problem z wieżą grundinga, a mianowicie brak dźwięku kolumny są dobre sprawdzałem na innej , w środku nie widać aby coś sie popaliło, dźwiek jest jedynie na słuchawki, co się mogło zepsuć?????????

Preskaler
 Wysłana - 8 październik 2003 08:08      [zgłoszenie naruszenia]

Cześć!
Nie znam tej konkretnej wieży, ale sprawdż czy nie spalił się bespiecznik /czasem mogą być dwa/. No i trzeba przeanalizować w jakich okolicznościach nastąpiło to uszkodzenie? /podczas np. transportu, głośnegio słuchania, czy grała do końca a na drugi dzień się nie odezwała/.
Jeśli są spalone bespieczniki a po ich wymianie /dokładnie takiej samej wartości/ będą się paliły, lub nadal będzie cisza, to należy podejrzewać końcówkę mocy.

Preskaler

Znawca -

abes
 Wysłana - 8 październik 2003 10:15      [zgłoszenie naruszenia]

No tylko nie mogę znaleźdź bezpiecznków albo ich nie ma , a poza tym głos jest tylko na słuchawkach.W jakich okolicznościach nastąpiło uszkodzenie ciężko powiedziedź bo nie pamiętam poprostu słuchałem muzyki a na drugi dzień cisza.

abes
 Wysłana - 8 październik 2003 10:20      [zgłoszenie naruszenia]

końcówka mocy o co chodzi?

* Jeśli ktoś cię nie szanuje za to kim jesteś to niech się ciebie boi *

Preskaler
 Wysłana - 8 październik 2003 14:47       [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli nie możesz znależć bespieczników, to musisz skorzystać z czyjejś pomocy. Doradzam jakiegoś bardziej zaawansowanego elektronika, lub zakład usługowy.
Pozdro!

Preskaler

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wieża Grunding M7-C POMOCY!!!!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL