Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1704 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Wzacniacz z radia samochodowego 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Wzacniacz z radia samochodowego"   

misio20
 Wysłana - 7 maj 2006 22:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Heyka witam Wszystkich :) Mam w domku radio Pioneera niestety bez panela i kabelków czy jest możliwe jakies wymontowanie znajdującego sie w nim wzmacniacza i podpiecie go do działającego radia? Hmm czy jest wogóle taka możliwość??
Z góry dziękuje za odpowiedz :>

el_bart
 Wysłana - 8 maj 2006 00:24      [zgłoszenie naruszenia]

jako wzmacniacz w radiach samochodowych robi zwykle jakas "kosc", wiec nie ma problemu zeby ja wymontowac. :)
jezeli dobrze rozumiem, to chcialbys przerobic jakies tansze radio, zeby "lepiej gralo"? to juz nie bedzie takie proste gdyz bedzie wymagalo przerobek w tym drugim radiu - jak nie wiesz czy to sie da zrobic, prawdopodobnie bedziesz mial z tym problemy...

[baszerr.org]

DjDamian
 Wysłana - 8 maj 2006 01:14      [zgłoszenie naruszenia]

W Pionkach są kostki PAL005-007A, wysarczy je wylutować, zastosować aplikacje, dać zasilanie i masz wzmacniacz

-------------------------

Jeżeli muzyka męczy to znaczy że jest hałas

Znawca -

misio20
 Wysłana - 8 maj 2006 22:04      [zgłoszenie naruszenia]

jest to pioneer KEH-P4800R jest on bez kabli oraz panela przedniego więc niewm czy sie uda z jego części wykonać ten wzmacniacz :(

misio20
 Wysłana - 8 maj 2006 22:08       [zgłoszenie naruszenia]

ech to jeszcze raz ja :> czy macie jakiś schemat jak to zrobić i ile mniej więcej mnie to wykosztuje?? :> chciałbym to podpiąć do swojego soniaczka :> a niestać mnie zbytnio na nowy wzmacniacz :(

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wzacniacz z radia samochodowego

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL